Weekend!

Så min första helg utan mamma var förra helgen. Och den var väldigt händelserik, i både gott och ont. På fredag kvällen så åkte jag till Tysons för att möta upp Lisen för mat och bio. Filmen vi såg var cinderella och vilken mysig film! Jag är ju sånt Disney freak så jag satt bara och log! Verkligen så mysig. 

Efter det åkte jag hem och sov, för på lördagen hade jsg ingen sov morgon. Halv 9 ringde klockan, så 40 min sov morgon iaf.. Jag hade en museum klass att göra för att få mina credits. Man får en halv credit för varje besök så jag måste gå 4 gånger nu.. Tråkigt! 
Jag åkte iaf in vid 9:30 och var där i tid vid 10:30. Denna gång var det library of congress som var såååå tråkig. Jag var själv dessutom, så de gjorde det hela mer tråkigt. Hade huvudvärk efter att sökt svaren i tre timmar. Man får alltså ett häfte med frågor sen får man gå runt på museumet för att hitta svaren. Blä. Nåja, tre gånger till sen är jag klar!

När jag var klar åkte jag hem och stannade vid affären för att köpa sushi. Åt lite, kollade oth och tog en nap innan jag jobbade 5-9:30. Mina värdföräldrar hade middagen här så dom ville att jag skulle underhålla tjejerna. Så vi låg nere i lek rummet och kollade på Aladdin innan vi läste lite böcker och sedan sov dom. 

På söndagen sedan skulle jag få min älskade sov morgon, men barnen väckte mig vid halv 9 tiden. Så typiskt att dom var knäpptysta på lördagen när jag var tvungen att gå upp och vilda när jag väl får sova..

Hur som helst, jag gick upp , åt en bra frukost och sedan hämtade Lisen upp mig och vi åkte på zoo! Var helt underbart väder så var riktigt mysigt :) dagen avslutades med Ikea och sedan oth resten av kvällen :) 

Enda bilden från min museum klass. 
Kommentera här: