vänner!

idag längtar jag hem till mina flickor.  ska bli så otroligt skönt att komma hem och börja träffa dom igen snart! har insett att vänner är verkligen det viktigaste man har. hur många killar man en träffar, så är vännerna dom bästa. och jag har dom bästa. med tanke på att jag nästan sumpat det med två kompisar pga killar så tänker jag aldrig mer välja en kille framför en vän! speciellt mina finaste, och jag vet att dom gör desamma för mig.
 
Jag saknar såklart mina grabbar oxå . dom har lika stor del i hjärtat som mina flickor. Hur ska jag fixa ett år utan alla er om jag knappt fixar en månad ? fina ni, vet inte vad jag skulle göra utan er.
 
En bild på mig och finaste Elin från i somras!
saknade tjej!
 

big bad blogger

känner mig som en riktig bloggare, gick nyss ner med tvätten till tvättstugan och planerade dagen när jag var på väg upp "städa, laga mat, jobba och så måste jag blogga om helgen" löd det i huvudet.. haha! så bara och lyda!
 
Lördag: jobbet var stressigt! kan vart den stressigaste dagen på länge! men jobbade bara 4 timmar. fick även stressa hem för att stressa ner till bussen. men jag hann! när jag kom till örebro sen hämtade pappa mig. Hemma i Linde var alla 3 tjejerna i full gång. Karina höll på att göra lördagsgodis med var och en medans jag spelade fia/uno och lekte med barbie med de andra två. Sedan gjorde vi hemmagjorda pizzor och åt av godiset dom gjort. Jag skulle ju som sagt till Emma. men vi började inte med pizzorna förens halv 9 så hon hann somna. Så jag och pappa la oss och kollade på evan den allsmäktige istället. haha! när dom till slut gick och la sig satte jag mig och kolla på en annan film. hade så tråkigt, så gick och träffade en vän jag inte träffat på typ ett halvår! :)
 
Söndag: vaknade vid 12 tiden och åt lite lunch med små tjejerna, Maria och Örjan kom oxå så vi fikade innan dom drog hem. Då hämtade mamma mig och vi åkte till cafét. Där fikade vi och träffade Roger. Sedan kom bror och Lina dit så vi drog till Mejk för att kika lite. Jätte kul att träffa gamla jobbarkompisar. och hittade även en fin julduk som jag och bror köpte till mormor. Efter det åt jag lite pizza med bror och Lina innan jag åkte med roger hem , tog bilen och åkte till mormor och morfar för att ge mormor julduken. hon blev så glad! :) satt där en stund innan jag åkte hem och fikade med familjen och skjutsade sen hem Frida till sin mamma. Kvällen slutade med räkmacka, solsidan, ett varmt bad och beck! Så underbart skön kväll! Slapp ta bussen eller tåget tillbaka till Karlstad då oxå för att pappa skulle dit på morgonen dagen efter. Så jag fick gå upp halv 7 igår för att åka till Linde med Roger. där åt jag frukost med pappa och sedan åkte till Karlstad. sov en timme och jobbade 11.45-15.15 Var så trött efter. trodde nästan jag vart sjuk så la mig direkt och sov. sov i stort sett hela kvällen och hade köpt mig en kalle Anka tidning (nostalgii, haha) som jag bläddra lite på men var som bortblåst. pappa ringde vid 22 och då var jag long gone.
 
Nu ska jag städa lite för att sedan jobba på Bergvik 16.45-21-45 så vi får se om vi hörs efter passet! :)
 
Tyvärr vart de inga bilder i helgen . hade inte tid med de :)
 
Jag och minstigen som busade med min cam!
En stor favorit för lilltjejen!