seg video...

Såg nu också att videon från Orlando har kommit upp nu.. försökte liksom ladda upp den för veckor sedan. men men, kan va kul att se hur hotellet såg ut. Även om ljudet spökar. eller är det så bara för mig.. ? Hör ni bra på videon .. ? kommentera gärna det inlägget så ska jag se om jag kan göra nå åt det om det är så att ni inte hör! =)

Godkväll!

Idag har det vart fiske tunnering här på ön för alla barn. Så jag fick en skön sovmorgon. vaknade med en chock av att det var så tyst i huset. Men det var skönt att ha en lugn dag oxå!
 
Invägningen för fisken var  vid 3 men tyvärr vann ingen av barnen.. Efter det var det snabbt hem och duscha innan det var dags att gå ner till strandcluben för att träffa jultomten. Jag tror vi var där nästan 2 timmar innan för att köa. och det behövdes kan jag säga. Vilka köer det var. 
Jag gick runt lite till stånden som fanns för att se om det var någe kul. kan säga att nästan ALLT jag såg skulle passa min styvmor.. Men de var tyvärr lite för dyrt för mig..
Det blev iaf en tjocktröja åt mig. En sån där stor mysig som jag brukade sno av min storebror. Och självklart står det Fripp Island South Carolina på den. Så jag aldrig kommer glömma den här underbara ö! =)
Dock var brorsans tröjor bättre . . Den hade alltid hans doft.  Saknar min storebror så mycket.
 
En liten bild på mig i skrivande stund med min älskade Fripp tröja på! =)
Har en känsla av att denna tröja kommer bli som när jag övertalade pappa om att köpa en anton och affe tröja. Jag levde nästan i den tröjan. Så det blir nog samma med denna! 
värd varenda krona! 
 
Här är en bild på mig och tess, och där är även min anton&affe tröja! 
Tror dock den är försvunnen nu.. att jag inte sparade på den!!