Självklart!

Isabelle Andersson / 29 Augusti, 2013 - 17:10 / my au pair year
0 kommentarer

Så ser man bara halva mitt ansikte i videon och lite av filmen är bortklippt.. Men iaf , det är jag!!

Sitter i skolan nu, så vi hörs sen :*

Ber om ursäkt!

Isabelle Andersson / 29 Augusti, 2013 - 12:44 / videor
1 kommentarer

Godkväll!

Isabelle Andersson / 22 Augusti, 2013 - 03:44 / my au pair year
0 kommentarer

igår när jag gick och la mig så skrev jag ett hyfsat lång inlägg på mobilen. När jag väl skulle publicera det försvann. allt, inte lite arg blev jag. så jag gjorde det enda rätta, la mig och sov! haha.
 
Det jag skrev var i stil med att jag är jätte trött, skolan har börjat, suttit i bilkö och var allmänt slutkörd. så kanske var rätt mycket gnäll då. kanske inte är det bästa att blogga när man är så trött att man inte ens orkar kolla klart på Big bang theory. 
 
Idag då, hade "prov" i skolan igen. Den här veckan har vi gjort massa olika prov för att se vart man är i det engelska språket. Så igår hamnade jag Viivi och Anja i avancerad klass. vilket inte var så konstigt. Idag hade vi ytterligare ett test för att se hur passa avancerade vi är. provet var cirka 2 timmar och jag höll på att dö. Det var så sjukt segt. och jag valde även till Matte. för att om jag vill bli lärare i framtiden så måste jag plugga upp det. och det kan vara en fördel att kunna det på engelska, plus att det hjälper mig med alla dessa jävla mynt vi har här. har typ en hel hög hemma för jag inte förstår vilken jag ska ta när det är $5.07 t.ex. så jävla avancerat! haha
 
Efter jag gjort det två timmars långa provet var jag helt 100 på att jag lyckats felfritt. Så när jag gick in till lärarens kontor för att prata om resultatet var jag inte orolig alls för att göra om nåt. Först och främst så var han helt i extas av att jag var från Sverige "en av mina bästa vänner är från Sverige, han bor i Örebro" vad är oddsen där liksom ? så vi pratade om Örebro, gäddor, Uppsala och allmänt om Sverige haha.. innan han började typ gråta och visa mig bild på sin vän, ämh, AWKWARD! haha. Men klart att det kan bli lite känslosamt .. men ändå. 
 
Hur som helst så säger han "jag behöver faktist be dig om ett omprov" Are you fucking keeding me ?" var det som flög upp i huvudet. självklart sa jag inte det . satt mest och bara kolla som ett frågetecken medans han mutrade "ja.. läsandet och skrivandet.." Visst, jag hade förstått om han ville att jag skulle göra om matte delen. för det suger jag på. Men läsandet och skrivandet? jag borde väl ändå vara en av de bästa ? iaf i godkännande nivå?
"yes, you need a harder one.." och då slog det mig! "so you meen that I need to take another test cus I was TO good?" "yes, exaktly" . haha så alltså var jag för bra för det 2 timmars testet jag tog. så det var bara att gå tillbaka till datasalen. vid det här tilfället kom jag ihåg hur skoltrött jag var första dagen av tredje ring. så ville bara spy. hah. och det här är bara början. herregud.. Men dock tror jag inte det kommer bli så mycket problem för mig, endast med matten. den kommer äta mig alltså. Tur jag har Viivi, hon gillar matte, så ska utnytja henne så mycket jag kan.
 
Efter skolan tog vi varsin kaffe på starbucks innan vi skildes åt för jobb. Och idag var det INTE Jessicas dag. hon var lagom irriterad och på dåligt humör. haha. Men när hon kom hem från gymnastiken gav hon mig en kram och så "jag älskar dig" och hon sa det på svenska! 
hade en liten svenska lektion med Christian, så nu finns det ett papper med massa Svenska på. Så nu ska de allt kunna lite svenska när mamma och roger kommer i november (LÄNGTAR!)
 
Nu sitter jag vid bordet inne i huset. det är onsdag så Chris är ute med jobbet och Christy är på affärsresa, så var jag och kidsen ikväll. vilket inte har vart nå problem alls. Vad jag tycker om dom. Om jag kan älska dessa tre barn så mycket, som inte ens är mina, hur blir det då med mina egna ?! haha, kommer typ kväva dom med kärlek!
 
nej, ska sätta mig och kolla lite tv nu och vänta in Chris. Imorgon är jag ledig så får äntligen sova ut lite grann! :D 
 
mina två favorit tjejer!
första skoldagen!<3
Jessica agerade fotograf!
 
för att vara 9 år är hon väldigt duktig!
 
 
med dessa bilder säger jag godnatt, med ett stooort leende på läpparna! 
och massa massa fjärilar i magen! :D 
 
 

Atlanta!

Isabelle Andersson / 20 Augusti, 2013 - 04:25 / my au pair year
0 kommentarer

Vilken underbart fin stad. såg dock inte så mycket. Men det var mäktigt ändå. typ som ett litet New york. åh jag saknar New York. 
Altanta är som sagt den strörsta staden vi har här nere. och jag har länge velat att åka dit. Planerna var att vi skulle se en Brave match. alltså Baseball. och jag var bra taggad. tills det började regna. Såklart slutade det inte, så vi valde tyvärr att hoppa matchen. Men vi hade en mycket trevlig middag på Macaroni gril istället. Hela Tilton familjen var samlad, + jag då. Så det var kul att få träffa Peter, Chris äldsta son. som precis fått körkort till och med. 
På kvällen när vi kom tillbaka till hotellet tog jag ett väl förtjänat bad. Var så otroligt skönt. Kroppen blir så otroligt avslappnad. love it! när jag väl får mitt egna place är badkar givet. 
 
På söndagen sedan hade vi först idén med att se en annan match. men vi  valde istället att åka till Aquariumet. en av världens största (om det inte var världens störtsta?) och jag älskade det. var som en av barnen som sprang runt och såg allt. himla häftigt! efter det åkte vi sedan hem, så resten av min söndags eftermiddag är inte så intressant! 
 
 
 
 
 
/ännu en stad avprickad
plus battning påbörjad! hahha!
 

tidig morgon!

Isabelle Andersson / 17 Augusti, 2013 - 14:37 / my au pair year
0 kommentarer

 
 
godmorgon!:) här är vi alla vakna och redan i bilen kl 07:45. Kändes som ett skämt när klockan ringde kvart i 7. Inte alls van att vakna upp tidigt. Haha! Vi är alltså påväg till Atlanta!:) vi ska se en baseball match IKV och jag är faktist bra taggad :) har velat åka till Atlanta sen jag kom hit så även om de bara är en dag blir de kul! Även Chris äldsta son Peter ska med, som bor i Atlanta. Så ska bli kul att träffa han med för första gången.
 
nu har vi precis stannat på chick-fil-a för lite frukost. Sen har vi cirka 4 timmar i bil. Snacka om att
jag kommer va trött imorgon.

Det senaste och bildbomb!

Isabelle Andersson / 16 Augusti, 2013 - 04:07 / my au pair year
0 kommentarer

Haha Mamma är helt tokig i det här med att jag ska blogga "Blogga Isabelle, Det är ju min kvällsläsning! du har många följare" osv. så ja jag ska försökaaaaa bli bättre. Förhoppningsvis är det enklare att få tid nu när barnen är tillbaka till skolan (YEEY) Seriöst, den här sommaren kändes som en vecka. Den är redan slut. Hur sjukt ?! Juli kändes som typ en vecka. 
 
Vad har hänt senast då. Sista veckan av sommarlovet gick fort. var bowling, häng vid poolen och fiske som gällde. och självklart träningar. Tror vi har någon slags sport varje dag. Football, cheer, soccer, gymnastik.. Blir en höst i bilen! Men är oxå skönt att hålla igång. Och min familj berättade även i förrgår att vi ska till Disneyland! :D tror ni jag är lagom lycklig? är typ stället #1 jag vill åka till! :D Jessica ska ha cheerleading tävling där. är sååååå taggad!! :D haha!
 
Förra helgen hängde jag med Viivi, Den nya finska au pairen i gruppen. och vi hade bra kul. Vi åt middag, gick längs riverstreet och kollade i affärerna, Shoppade, kollade på bio och hade det allmänt kul. Tror hon kommer göra mitt år lite bättre! :) 
 
Så igår var det som sagt första skoldagen. och det känns så bra att vara ledig till 2 igen! hela förmiddagen blir öppen och man hinner med så mycket. Idag är det dock dåligt väder. men jag älskat, jag kan sitta inne, blogga, mysa i sängen och bara vara. och det är första gången sen jag kom hit som det är kallare ute än inne. nu känns det som i Sverige ungefär. haha! ger mig lite hemlängtan faktist. men bara lite ;)
 
Ungarna hade en tävling på sommarlägret där den som fick högst applåder vann, självklart vann Jessica! :)
En kväll Downtown i Savannah!
aligatorn som spanade in oss när vi fiskade!
Jessica var inte lika road av fiskadet som pojkarna. tur jag har henne att socialisera mig med.
Ett 500 bits pussel som jag och Jessica gjorde. med lite hjälp av Christian.
Vi hade en säkerhetsdag, och de lottade ut cyklar. SJÄLVKLART Vann JC. Tilton barnen vinner ALLTID! :D
Fiske eliten! :)
Den här bilden är endast för att visa vilken kvalité jag har på min kamera på min amerikanska mobil. helt amazing. om det bara fanns instagram på den hade den vart perfa. 
Fiske lycka för prinsen!
 
Min och Jessicas plats. och seriöst . den där dagen var inte att leka med. svetten bara rann. ungefär som när man sitter i en halv varm bastu och svetten bara rinner, så var det för oss. SJUKT!
Grabbarnas plats. hur orkar dom i värmen är frågan..
min knähund. 
så här ser det ut varje dag när jag går ut med henne. hon vill verkligen inte gå in...
eller så leker hon med sin pinne. 
Häng med barnen. 
Och hunden.
 
Dog söthetsdöden när jag såg de här. ska tvinga Christan ta en liknande bild när han är 16-17 år.
Haha ser ni Savannah i bakgrunden ? har alltid koll på mig. 
mosad hund. 
åkte iväg med Christian och Jessica och körde (?) lite kayak!
Jess och hennes vän!
Christian var sten laddad! 
and there he goes!
 
 
 
De provade även ståbräda, kommer inte ihåg namnet, men de var riktiga experter på en gång.
 
Jag testade även på det!
och gled lite i dubbel kayaken med Christian. som försökte byta plats med mig mitt på sjön. haha!
En av de sista dagarna vid poolen.. känns så sorligt! haha
tavlor som Jessica och Christian gjort ( JC var iväg på Football läger, därför är det mestadels bara med Jess och Christian)
Den här grodan blev nog dödad den dagen. Badvakterna och Christian tyckte det var sååå kul att kasta den på mig när jag sprang iväg i panik. kul tills en argsint tant(jävel) kom och började skälla ut Christian och ville veta namnet på mig och christian , vilket jag tvär ignorera. hon har inte ens lite rätt att veta vilka vi är. Bitch!
haha den här var kul! skulle gå över gatan i Savannah. och hemma i linde står man oftast och trycker tills det blir grönt. så jag stog och tröck, som jag är van med, tills en röst började "wait! wait! wait!" enda tills det blev grönt.. haha! läxan lärd! 
en random gata i Savannah medans jag letade efter viivi. haha!
sötaste Viivi. min nya finska vän! :) och världens godaste hamburgare!
savannah by night. typ kl 10. jag saknar sommar ljuset som vi har i sverige. 
Hatt provning!
mer hattprovning. tror vi skrattade sönder i den där butiken. mycket roliga saker. 
dagen efter provade vi mer hattar..
shoppade och gick på bio! 
ännu en av de sista poolbilderna, här på Jessica och hennes kompis Macey!
försökte ta bild när dom åkte ner för rutshikanan(?) gick ju sådär. 
 
en stor fågel på bryggan när vi skulle fiska.. haha!
och slutligen, första dagen i skolan! äntligen :D 
 
och som sagt, anledningen till att JC är med på så få är de för han har börjat med football, vilket tar mycket av hans tid. han har träninig varje dag. så han stannar kvar i skolan när han slutat och kommer hem på kvällen. så det blir mest tid med de andra två nu. 
 
men nu har det tagit en hel dag för detta. så mamma, nu får du allt vara nöjd ett tag! ;)
 
/Goodnight!
 

"BLOGGA" - Mamma

Isabelle Andersson / 06 Augusti, 2013 - 18:06 / my au pair year
0 kommentarer

då var Juli månad slut och Augusti är här. Sjukt vad den här sommaren gått fort. Alltså på riktig, det kändes som en vecka.
 
I helgen var jag i Savannah och träffade några tjejer. kvällen var kanon bra och på söndagen hängde jag med några vänner från Savannah. Man inser att man inte riktigt ska förlita sig på tjejer man precis träffat. finns riktiga bitchar där ute! men vi fick oss några roliga skratt! haha! 
 
Igår var det "en vanlig dag" ungarna hade inge läger så vi åkte till Oldfield för att fiska lite. Dock vart de inge napp, men de var skönt och rofyllt att sitta vi en sjö medans barnen var underhållna. sedan hade JC sin första riktiga Football träning. och han verkade väldigt nöjd på kvällen. tydligen hade några barn spytt av ansträgning, så vi var lite oroliga för JC. men han var på väldigt bra humör när vi kom hem. så tydligen tyckte han de var kul! :)
 
Idag vaknade jag vid 8. sjukt att man inte kan sova längre när man är ledig. Pratade med Dave i telefon en stund och sedan i skype med pappa och Rasmus. Såklart är det utgång för Rasmus, Robin och marcus. skulle så gärna vilja hänga med dom. men jag får snällt ta och jobba. Ikväll är jag ledig. så tänkte försöka boka av några timmars träning! får se senare :)
 
så, nu har du nåt att läsa mamma! finns inte så  mycket att skriva om nu faktist. men ska försöka hålla dig uppdaterad! 
 
ska köra ett inlägg med bilder när jag vet hur jag får in bilder oxå! 
 
Planerar även en ny resa med dessa tre tjejer! De alternativ vi kommit fram till nu är Washington och Philadelphia! så vi får se vart och när de bär av! så taggad på en ny resa med dom dock! :) 
Underbara tjejer! 
 

"BLOGGA" - Mamma

Isabelle Andersson / 06 Augusti, 2013 - 18:06 / my au pair year
0 kommentarer

då var Juli månad slut och Augusti är här. Sjukt vad den här sommaren gått fort. Alltså på riktig, det kändes som en vecka.
 
I helgen var jag i Savannah och träffade några tjejer. kvällen var kanon bra och på söndagen hängde jag med några vänner från Savannah. Man inser att man inte riktigt ska förlita sig på tjejer man precis träffat. finns riktiga bitchar där ute! men vi fick oss några roliga skratt! haha! 
 
Igår var det "en vanlig dag" ungarna hade inge läger så vi åkte till Oldfield för att fiska lite. Dock vart de inge napp, men de var skönt och rofyllt att sitta vi en sjö medans barnen var underhållna. sedan hade JC sin första riktiga Football träning. och han verkade väldigt nöjd på kvällen. tydligen hade några barn spytt av ansträgning, så vi var lite oroliga för JC. men han var på väldigt bra humör när vi kom hem. så tydligen tyckte han de var kul! :)
 
Idag vaknade jag vid 8. sjukt att man inte kan sova längre när man är ledig. Pratade med Dave i telefon en stund och sedan i skype med pappa och Rasmus. Såklart är det utgång för Rasmus, Robin och marcus. skulle så gärna vilja hänga med dom. men jag får snällt ta och jobba. Ikväll är jag ledig. så tänkte försöka boka av några timmars träning! får se senare :)
 
så, nu har du nåt att läsa mamma! finns inte så  mycket att skriva om nu faktist. men ska försöka hålla dig uppdaterad! 
 
ska köra ett inlägg med bilder när jag vet hur jag får in bilder oxå! 
 
Planerar även en ny resa med dessa tre tjejer! De alternativ vi kommit fram till nu är Washington och Philadelphia! så vi får se vart och när de bär av! så taggad på en ny resa med dom dock! :) 
Underbara tjejer! 
 
RSS 2.0