Grattis på födelsedagen bästa vän!

Idag, (eller i Sverige var det igår) Fyller/de världens finaste vän år. 
Grattis Marina! hoppas din dag blev underbar! jag saknar dig så mycket.
 
Nu när jag är au pair och har en tjej på 9 år så händer det att jag tänker tillbaka på hur det var för mig när jag var i den åldern. Jag insåg att min barndom var bra. och en väldigt stor anledning till det var tack vare Marina. Helgerna, loven, kvällarna, skolan, rasterna jag tror vi spenderade tid med varandra överallt. Och när jag tänker tillbaka på hur det var och vad jag gjorde så är det nästan bara minnen med Marina. När jag sov över hos henne en gång och vi var vakna till 4 och lekte med barbies. När jag hittade en jultomte mask i hennes vind och skrämde vettet ur henne. När hon sov över hos mig när jag var hos pappa och vi tittade på wilbur för första gången, vi skrattade som tokar. När vi var i källaren och lekte med Figo. När vi åkte till Alingsås tillsammans för första gången, när vi åkte utomlands ihop och massa annat. Sjukt vad mycket vi gjort. Tack så mycket fina du att du fortfarande är min bästa vän. Jag känner mig så otroligt lycklig över att jag hittade en så  bra vän när jag var så pass ung. och att vi hållt ihop sen dess. 
jag saknar dig så mycket. Och jag längtar tills vi ses nästa gång. när vi återigen kan ligga i sängen, spela kort, massera varandra och kolla på disney filmer och köpa så mycket godis att vi äter det till frukost också. 
 
Du är lika självklar till mig som min familj är. Du är en del av min familj. 
Ett liv utan dig vill jag inte ens tänka på. 
 
 
Föralltid du och jag! 

En skön helg!

Vilken bra helg det har vart!
Fredagen var som sagt lugn, tror jag sov kl 11. Men det var skönt med en slappkväll framför tvn. 
På lördagen sedan ringde klockan vid 6:30 och kl 7 satt vi i bilen på G mot Savannah. Var alltså jag Christy och John Clark. Vi fick våra "gåvor" som man får när man är med i ett race och småpratade med alla de Andra. var bra mycket folk. 
Vid 8:30 gick loppet igång. Vi skulle alltså springa 5 km. Och jag tror verkligen min träning och min yoga har gjort susen, för jag slog mitt rekord! Sist jag sprang var jag i mål på tiden 32 min. Sa till Christy att mitt mål var att slå det och helst på 30 min. 
När jag sedan springer den sista biten och ser målet och att tiden var på 28 får jag som eld i fötterna! Så jag sprang 5km på 28 min och 30 sek! Tror ni jag är stolt över mig själv eller?:) nästa mål är 26! 
 
Efter racet så drog vi in till savannah för att äta lunch. Vi köpte kaffe och satt och vänta på resten av familjen vid riverstreet. Är så vacker där. Längtar tills jag kan visa min familj det :) 
 
Sedan åkte jag hem, duschade och fixade mig innan jag åkte tillbaka till Savannah. Väldigt mycket åka för mig haha.  Drog till Viivi för att göra en kaka till Anni som vi skulle fira på kvällen. Viivis familj var oxå hemma och hennes smågrabbar är så söta. Minstingen sa till och med att han älskade mig! Så söt!
 
Drog sedan och hämtade Linda och sedan Viivi för att åka vidare till Annie där även Maddie och Vanessa var. Vi började med att beställa pizza och började dricka lite smått. Efter ett tag blev det lekar. Senare mot natten när vi alla var lite runda under fötterna blev det  lekar, bus, bad och massor av skratt. Var verkligen en kanon kväll! Somnade sedan med alla tjejerna i stor rummet. Var en perfekt tjej kväll!
 
Idag var alla slita och ville hem. Jag blev lite besviken med tanke på att vädret idag har vart helt underbart. Men jag förstår dom oxå. Och även när jag väl kom hem så somnade jag i sängen. Haha var nog rätt sliten jag med. 
 
Nu har jag precis ätit sushi (min vanliga söndagsmiddag) och ska snart krypa ner under täcket och slå på en film. 
 
 
Glider i bilen utan taket! loove it!
 
Birthday girl! 
 
Alla amerikanska lekar är så sjukt roliga! 
 
 
Jag och Linda!
Linda och Maddie!
Anniiii
Självklart var Svensk vodka med i spelet.
Anni and viivi!
Beerpong!  min blick är inte att leka med. 
en annan lek. ingen aning om vad den heter men den var riktigt rolig!
Giiirls!
Maddie, Anni och Viivi!
Vanessa och jag!
beeeer pooong! det var jag anni och maddie mot Linda Viivi och Vanessa!
Taggad tjej! haha
 
Nu blir det lite lindt choklad och en film! :)
 
 
 

Filmtips: Barnfilmer!

Jag vet ju att några som läser mina bloggar oxå har barn, så jag tänkte tipsa om lite filmer som troligtvis kommer ut på bio snart och som redan finns ute. 
 

Rise of the Guardians

 Den här filmen är bara så bra! Kan vart den bästa jag sett i år alltså. Jag som är tokig i allt som har med tecknat att göra och även fantasi stuff är helt lost i den här. Första gången jag såg den var på planet hit till Amerika. Och nu har även Christian köpt den här filmen, och han gillade den minst lika mycket som jag. så jag tror vi sett den 5-6 gånger. Så ni som har barn, köp/hyr/gå på bio när den kommer till Sverige. om den inte redan finns där .. har sån dålig koll alltså..
 
★★★★
 
 
 

Planes Trailer

 
Den här filmen kommer ut om cirka 1-2 veckor till Sverige. Om jag inte minns fel. Jag gick och kollade på den med Jessica och Christian en dag när de slutade skolan tidigt. Och jag tror vi alla tre tyckte den var bra. jag och christian fick oss några skratt. Jessica var lite sur över att One direction filmen inte gick just då. Men även hon gillade filmen efter ett tag. Väldigt lik filmen Bilar. Men jag tyckte den var snäppet
 bättre än bilar. 
 
★★☆☆
 
 
 
 
Nu kommer jag inte på vilka mer filmer det finns som jag sett.. haha men jag ska kolla runt lite så ni får mer tips! :)