Goddag!

har äntligen fått sova ut lite! efter helgen och allt jag hade planerat att göra igår har jag inte riktigt fått sova ut. kan säga att jag fortfarande känner mig utmattad. men de är nog för att jag inte haft en ledig dag på 7 dagar och ska även jobba idag. även om jag har hela fm och dagen ledigt så känns de inte som jag hinner med allt jag ska göra. idag måste jag tvätta och även laga mat innan jag drar till jobbet vid halv 5. jag måste även oxå åka till arbetsförmedlingen, polisen och fixa klart med min ansökan. jag tror jag håller på att få magsår.
 
Imorgon måste jag ta en ledig dag. kan inte jobba varje dag. då kommer jag bli galen. och efter att jobbat 5 dagar och två nätter, (I RAD!!) så tror jag dom tycker det är okej att jag tar och vilar lite! 

ja så egentligen hinner jag inte blogga, måste hoppa in i duschen sen hämta kläderna i tvättstugan, vika dom och slänga in dom i lådorna, laga mat och sedan, om jag hinner fixa med ansökan. värsta är ju att jag inte hinner besöka gymmet idag. ska försöka lägga mig rikrigt tidigt ikv, så jag kan ta gymet imorgon bitti. men då får jag välja med att sova ut ordentligt eller gå upp tidigt. återstår och se. just nu känner jag mig helt lost i skallen!
 
 
hörs senare gullungar!
 
Puss
Isabelle

Godmorgon bloggen!

Nu är jag uppe efter en jobb natt! I fredags var jag ute med lite polare på nöjes här i Karlstad så mådde inte alls bra i lördags. det var väl för att jag skulle egentligen hålla mig nykter ett tag som jag blev straffad. tappade suget ordentligt iaf. Som tur var skulle jag inte jobba förens på lördag natt, så jag kunde ligga i soffan hela dagen med gott samvete! Jobbet gick oxå väldigt bra, stod i kassan hela natten. och fy vad dryg man kan vara när man är full och ska beställa mat.. och deras lukt.. jag som redan vart bakis höll på att svimma när de kom en med extremt mkt spritlukt. usch.
 
Klockan ställdes ju såklart om inatt, så när klockan skulle vara 3 så vart den 2. så jobbade en timme för mycket. men de är ju pengar! så jag klagar inte:) FIck sedan skjuts hem av min jobbarkompis simon. jättesnällt! går inte bussar på natten så hade blivit taxi annars.
 
Men nu är jag som sagt pigg. somnade rätt skönt vid halv 6 tiden och vaknade för ungefär 2 h sen. egentlgien skulle jag behöva sova mer. men de är så fint väder så blir på tok för ljust. ska nog ta en pw ist :) sen senare under dagen blir de ett gympass! och så måste jag städa samt tvätta! en riktigt söndag med andra ord!
 
Vi hörs senare! :)
Pusskram
 
 

min älskade mamma!

"Det är omöjligt att vara med i ens barn alla olika situationer som förälder. Jag vet det av egna erfarenheter, min mamma var inte med den första dagen i sjuan. Det var inte hon som gjorde så att jag såg till att jag skaffade vänner. Min mamma var inte med den gången då jag drack alkohol första gången, hon var inte med när jag vart lämnad utav min ungdomskärlek."
 
Jag läste det här i en blogg där tjejen berättade om hur mamman inte riktigt finns för sitt barn i alla situationer. Jag kan hålla med till viss del, mamma var inte med om hur jag skaffade vänner. men annars har hon alltid vart med på ett hörn. Hon var med mig första dagen i 7an (dock var de för jag böt skola) vilket var en stor lättnad av att ha henne där. första gången jag drack så ringde jag henne, hon hade koll hela kvällen. och när jag och min ungdomskärlek bröt var hon min stora klippa. jag kommer ihåg att jag var så ledsen så jag kunde inte dra till praktiken jag hade då, så mamma ställde upp ringde dom, och ringde även skolan. Mamma har alltid hjälpt mig. Alltid funnits vid min sida och lärt mig rätt och fel. Hon är min bästa vän.
När jag hör andra kompisar skrika åt sina mammor får jag alltid ont i magen, men jag tiger, kan ju inte säga hur dom ska göra liksom. men varje gång har jag sagt det till mamma "jag  förstår inte hur dom kan säga så" och mamma håller alltid med. likaså när jag och mamma pratar i telefon, Nästan varje gång vi lägger på säger vi "älskar dig" . många gånger har polare frågat , "vem var derååå?;)" Mamma såkart svarar jag alltid! min klippa!
 
Mamma har berättat att hennes relation med mormor var lite knappert när hon var yngre. mormor fanns inte på samma sätt som min mamma funnits för mig. Jag har funderat några gånger på hur de skulle vara att förlora mamma.. kan inte ens tänka mig den tanken. att mamma en dag kommer försvinna (förhoppningsvis om typ 70 år) gör mig förkrossad. Kan inte tänka mig ett liv utan henne.
 
Hon var den första (!) jag berättade att jag förlorat oskulden för. hon var den som tröstade mig när vi avlidade flisan. hon skäller nästan aldrig på mig, eller hon skäller aldrig. vi kan bli sura på varandra. men vi har aldrig skrikit åt varandra. Hon är helt klart världens bästa mamma och vän!
 
Jag älskar dig! Puss, kram, näsgos!
 
 
Nu väntar jag på att några polare ska komma hit och förfesta lite sen blir de nöjes! :)
ha en trevlig kväll!
 
Pusskram
Isabelle