Six flags!

Förra veckan var väldigt konstig. Brody var som sagt dålig hela veckan. Så han var hemma från skolan. Så mycket jobb. Stackarn. Nu har han även fått lungiflamation.. Hur mycket kan han få. 
 
Annars var jag ledig från torsdag till söndag. Vilket var gudomligt skönt. Jag gjorde inte så mycket. Bakade en kladdkaka, gjorde spagetti och köttförsås och tog det lugnt. På Lördagen åkte jag Jon och Eddy till Six flags. Och det var sjukt kul. Vi bestämde oss för att åka dit i Oktober oxå. Då är det ett skräck tema. Så otroligt taggad på det! 
 
 

Friday night!

Igår var jag ledig mellan 9 och halv 4. Så jag åkte upp till min vän och låg vid poolen hela tiden. Jag jobbade sen några timmar och då hade jag en playdate vid en park med en annan au pair. Så det var inte en allt för jobbig torsdag.
 

Idag så hade Brody en väldans off dag. Började redan imorse då han tvärvägra att äta mat. Vi förstod att det var nåt , men han verkade må som vanligt förutom matlusten. Han åkte till skolan som vanligt och jag mötte upp honom och hans mamma i en park när han slutade. När Jenny sen gick så började Brody gårta hysteriskt. Han satt i mitt knä o nästan 20 min och bara grät. Efter ett tag lugnade han sig och lekte med de andra. I bilen hem sedan tvär däcka han. och väl inne i huset så vägrade han göra annat än att bara sitta. Nu förstod jag att det var nåt. Jag kände på honom och han var kockhet. Jag tog tempen som visade 104 grader. alltså typ 40. Fick en chock och tog kalla handukar som jag kylde ner honom med i väntan på Jenny. Hon kom hem cirka 10 min senare och gav honom medicin. Tack och lov gick febern ner. Men jag har aldrig vart så orolig förut.. Usch vad det är hemskt att se dom man tycker om ha ont. 
 
Jag var även förbi emma och färgade hennes hår innan jag började på jobba vid 1. 
 
Och denna bok dödade mig. Den hette "how to marry a finnish girl" ("hur man gifter sig med en finsk tjej") Den var så rolig att jag satt och läste den mestadels hemma hos emma! 
 
Efter det så var jag ledig för kvällen. Emma kom och hämtade upp mig och vi åkte till gymmet. Jag fick godis av Jon och fick sån enorm socker kick. Jag som alltid är ett energi knippa blir helt galen med socker (eller kaffe och redbull) i mig. Vi lekte mest. Var helt ofokuserad på träning. 
 
På tal om träning, Jag går fortfarande varje dag , minst 5 dagar i veckan (visa dagar jobbar jag så att jag inte kan ) Men för några veckor sedan pushade jag mig till max när jag sprang, lite för mycket. Slutade med ett trasigt knä. Is och vila har det vart och jag har fokuserat på armarna. Efter nån vecka så började knät göra ont mindre. men då började andra knät göra ont . Eftersom jag stöd mer på det. Nu börjar båda knäna ÄNTLIGEN bli bättre. Jag håller på att bli galen på att inte träna ben alltså. Armar är bra oxå, men otroligt tråkigt i längden. Jag vet oxå att jag måste vila lite mer innan jag kan börja springa och träna benen mer. 
 
Hur som helst, Efter gymmet så gjorde jag och emma oss i ordning för att ha en middag tillsammans. Vi åtke till ett ställe där de både hade musslor och stek. Eftersom jag ville ha musslor, och hon ville ha en stek.
Det var helt okej, men publik i Savannah är fortfarande mitt favorit ställe när det gäller musslor. 
 
 
 
Efter det stannade vi och åt Froyo och yolo och nu är jag hemma. hel dag jobb imorgon så ska snart hoppa i säng =)
 
 

Awesome weekend!

Förra veckan var som vanligt. Inte många knop gjorda. Förutom att min fina vän Vanessa från Savannah var här! Var helt överlycklig över att jag fick träffa henne. Vi åt middag hon och jag med Emma och Vanessas vän Patrik. Sedan kollade vi på bron innan jag skjutsade dom till bussen. Jag saknar henne redan!
 
 
Helgen var dock perfekt. En riktigt skön helg. Började med fredag då jag jobbade, men Emma kom hit och kollade på film med mig så hade en liten tjejkväll med henne. På lördagen jobbade jag från 7-2 men vi åkte till stranden och jag fick testa på att surfa för första gången. Jisses vad svårt det är alltså. 
 
 
 
Efter att vi kom hem så kom Emma hit och vi gick och åt lite middag innan vi gjorde oss i ordning för att gå ut. Eddy hämtade oss och vi åkte till San Rafael. Vi var inte mega impade på kvällen och vi var hemma tidigt. Men vi behövde en kväll tillsammans bara hon och jag. 
 
 
På söndagen så jobbade jag igen från 9-2 . Jag skjutsade hem Emma och sedan mötte jag upp familjen på på discovery museumet som jag och brody hängde på ett tag. När jag sen var ledig så tog jag och Emma en liten hike och sedan spenderade jag lite tid med Jon innan jag åkte hem och sov. 
 
 
På måndagen så kom Filip och Mattias och hämtade mig vid 11! sjukt kul att träffa lite Linde killar. Hängde med dom hela dagen, och vi drog även ut i stan. Vi drack , kollade runt och hade det kul. 
Idag vaknade vi upp vid 11 och vi åkte tillbaka till Marin. Vi åt lite sen skjutsade dom hem mig. Jag tog en liten pw innan jag hoppade på jobb med 2 andra barn som jag har hand om på tisdagar. Inge jobbigt och jag får lite extra cash.
Annars har jag hängt på gymmet och bara softat idag. Tisdagar är i stort sett mina lediga dagar nu .
 
 
tog dom till gungan och filip fick för sig att klättra.
 
Sen tog jag dom till bron , med en ny utsikt. så vackert. 
beställde coronaritas! skumt, men gott!
taxi häng!
hotell häng!
 
Nu ska jag sooova