fullpackade dagar!

Gud vad skönt att ha fullpackade dagar! Då man har något att göra hela dagarna istället för att bara sitta! Dock känns det som att man kan bli stressad för att man har nåt hela tiden istället! haha. men man slipper att tänka och fundera iaf!
 
Idag har jag hängt med min Emma! var typ veckor sen sist så vi hade mycket att gå igenom! är så himla mysigt att bara sitta och mysa med en vän några timmar. och hennes hundar blir så mysiga när man kommer! 
 
Igår hängde jag med farmor oxå! blir allt för sällan så var båda mysigt och kul! jag tror vi satt och pratade i nästan 3 timmar! men eftersom det blir så sällan var de mysigt! 
 
Imorgon ska jag åka till örebro för att handla något till min bror som fyller på Lördag! så vad tusan ska man ge en kille som fyller 23 ?! som tur är har jag Lina med mig! så vi lär hitta nåt :) 
 
Nej nu skriver jag bara rörigt känner jag! håller på att kolla på Maria och Mindy samtidigt och skrattar som en tok!
 
Sötfia!

Godmorgon!

Skulle fixa massa bilder igår var tanken, Men såklart var det då internet gav sig.. haha! så jag gör det någon annan dag! hinner inte just nu. Sitter i köket och väntar på att resten av familjen ska vakna så vi kan röra oss mot sälen! Brorsan och de andra är redan där och åker för fullt. pratade nyss med honom i telefon och han var på G upp
för backen!. jag är SÅ AVIS! jag vill åka nu!! haha 
 
Igår dessutom pratade jag med familjen i USA! :) både med barnen, Franzi och Christy!  dom är så härliga! :D gud vad jag längtar tills jag åker, men hade vart lite extra kul om Franzi oxå var kvar när jag kommer. men jag får nöja mig med familjen! :)
 
Ska försöka packa det sista nu och stänga ner den här burken så hörs vi kanske på mobilen, annars på söndag! :) 
 
Hittade denna fina bild när jag städade lite hemma! Jag och fanny när vi var typ 13-14 år eller nåt. Det var första gången vi skulle shoppa i Örebro, och Karina fick rita en karta för att vi skulle hitta! hahaha! 

Lindesberg!

Den lilla älskade patetiska håla som i stort sett har mottot "Det du inte vet om dig själv , vet alla andra" .
 
När jag böt skola från Storå till Lindesberg gjorde jag verkligen världens bästa val! jag är fortfarande grymt nöjd över valet idag och jag vet att jag inte hade vart lilla söta snälla Issa annars . Jag hade inte fått de vänner som är mig varmast om hjärtat, och jag tror att hela min värld skulle vara åt ett helt annat håll. 
 
Men, det jag vill komma till med detta inlägg är att jag tycker att männsikor beter sig så himla dåligt mot varandra! Det är väl visserligen så överallt, men av egen erfarenhet är det väldigt mycket i linde. Det är en stad som gillar att snacka. Jag kommer alltid att se Lindesberg som mitt hem! Jag växte upp här. jag hade min första pojkvän här och min första riktiga fylla. Allt man upplever i sin uppväxt i stort sett.
 
Men VARFÖR ska folk ta för givet att man ljugit , svikigt, gjort något dumt för att man hört det från en annan människa ?! liksom , varför inte ta reda på det själv. är man för rädd för svaret eller för att man ska ha fel ? jag förstår verkligen inte det där att bara sluta höra av sig för att man "är helt säker på en sak för att hon och den sa det" . Nåja, ingen större fara skedd, men man blir ju verkligen och undra vad folk tänker med. Inget jag vill lägga energi på iaf! 
 
Älskade patetiska Lindesberg, Ska bli skönt att ta en break från denna stad!