Savannah!

Gissa om jag var lycklig när jag klev på planet till Savannah.. Jag brydde mig inte ens om att jag satt LÄNGTS bak. Jag var bara så lycklig! Fick en fönsterplats ändå. 
När jag landade var jag så otroligt taggad. Jag skulle träffa min familj igen! Dock hade barnen ingen aning om att jag skulle komma! Vilket gjorde det hela ännu roligare! När jag kom upp så var hela familjen där! Det tog ett tag för barnen att inse att det var jag, men när de väl förstod det fick jag stora kramar. Det var så himla härligt att vara med dom igen. Och känslan av att vara med stora barn igen.. Vad jag saknat dom. Jessica och Christian lämnade aldrig min sida. 
Vi åkte till Savannah för att äta på spankys , deras favorit restaurang nere vid river street (även Brians) Och jag kunde verkligen inte sluta le. Jag var tillbaka i Savannah. Den känslan var otrolig. 
Savannah kommer nog alltid vara min favorit stad. Efter lunch kollade vi runt lite innan vi åkte hem. Nu var det lika spännande och se om hunden Savannah kände igen mig. Jag nästan sprang in i huset när vi kom dit. Först var hon lite tveksam, Men sen vart hon sitt vanliga jag och satte sig i mitt knä och gosade precis som vanligt. Jag var hemma! 
 
Fredagen spenderades alltså hemma på Knowles Island (vart min familj bor) Det var så konstigt att vara tillbaka till stället jag bott på i ett år. Jag kände mig inte som en au pair dock, jag kände mig som familj <3
Barnen och jag spelade tvspel resten av kvällen och sedan åt vi spagetti wheal permasshan! en otroligt god rätt Christy gör. Vad jag saknat hennes mat.. Sedan kollade jag på ninja turtels med barnen innan jag somnade bredvid Jessica. 
 
 
På lördagen blev jag och Jessica väckt av Christy för Jessica hade träning så dom åkte iväg. Jag gick ner och duschade och drack kaffe. Sedan följde jag med Christy för att häma Jessica och JC från deras träning. Jag såg fram emot att träffa alla mammor, men jag träffade bara en. Vilket var kul det oxå. Vi småpratade lite innan jag och barnen åkte hem. Vi åkte ut med golfbilen för att leta hajtänder och sedan tog vi bilen och åkte och shoppade julklappar. Sedan pizza till middag och avslutade med bio, night at the museum 3. Vilket vi alla tyckte var en bra film! Var hemma vid 10 och då somnade vi snabbt alla 4.. 
 
På söndagen vaknade jag tidigt och var otroligt taggad!! Idag skulle jag träffa Brian! Åh svävade på moln. Jag gick ner och hoppade in i duschen. Först var det dags för kyrka! vilket jag såg fram emot. Saknat att bara gå till kyrkan. Kyrkan gick snabbt och utanför satt sedan Brian och väntade på mig. Åh var så glad att se honom! =)
 
 
 
Mer i ett nytt inlägg =)

Christmas!

Alltså, igår efter inlägget jag skrev så gjorde jag ett långt inlägg om min jul.. Och vad tror ni hände ? jo allt försvann.. Vart så sur att jag bara slog igen datorn. Detta är anledningen till att jag ville sluta blogga. Men efter en natt sömn och en bra dag så kan jag nog ge det en ny chans.. 
 
Så, min jul. Börjar med den svenska Julaftonen, alltså den 24e vilket var en vanlig jobbdag. Jag trodde det skulle vara svin tufft och att jag bara skulle må dålig. Men jag sysselsatte mig hela dagen och hade faktist en riktigt bra dag. Jag och tjejerna gjorde svenska köttbullar, apelsiner med nejlikor och sedan när jag var ledig gjorde jag lussebullar. Med gammal jäst såg vi lite för sent haha. Men det fick funka. 
Jag skypade även med mamma och Roger och sedan med pappa, Karina , Maria och tjejerna (Ebba, Stina och Nelly) och jag grät inte ens. Det var så mysigt att prata med dom igen. 
Kvällen avslutades med paket inslagning med Melissa (nuvarande värdmamman) framför brasan med en gammal julfilm. Somnade sedan gott.
 
Morgonen den 25 (julaftonen här) vaknade jag med smärta överallt. Jag mådde såå dåligt. Jag hörde att flickorna vaknade till liv vid 7 men jag valde att sova vidare. Vid 9 tiden kom dom inspringandes och i stort sett hoppade på mig och berättade att det var JUL! Jag förklarde läget för Melissa så hon tog upp flickorna och jag sov till 11. Sedan gick jag upp, åt lite lunch med dom sedan sov jag i stort sett resten av dagen. Jag mådde upp och ner hela dagen. Men vill verkligen bli frisk. Vilket jag till slut blev. 
 
Morgonen 26e ringde klockan vid 6 och jag kände mig mycket bättre. Tur nog för jag skulle åka till SAVANNAH!! =)
vår julgran!
apelsiner med nejlikor!
 
köttbullar! gjorde som mormor en gång visade mig, så var lite från huvudet. Men goda blev dom!
med gräddsås från Ikea.. haha
 
 
Julaftons morgon!
 
 
 

Do it for the future!

När jag var i Savannah och promenerade med Brian så berättade jag att jag gett upp med bloggandet. "varför då?" undrade han. "för det är bara stressigt att veta att jag måste uppdatera och jag får panik när jag vet att jag inte uppdaterat på länge" . "ja, det är ju sant.. Men det är ju ändå kul att gå tillbaka i framtiden. Jag hade velat gått tillbaka och läst om vad jag gjort om jag kunde. Men jag kan inte"
- Dom orden fick mig att ändra mig. Jag kanske inte kommer bli nästa topp bloggaren. Men detta är min dagbok. Visserligen en öppen dagbok, men fortfarande min. Jag ska göra detta för mig. Inte för dig som läser. Även om jag vet att du tycker det är intressant att läsa om mig ( och ni vet ju hur mycket jag älskar uppmärksamhet) Så jag ger väl det en chans till =)
 
So, here we go!