Its never to late!

Isabelle Andersson / 27 Juni, 2014 - 23:02 / My second au pair year
0 kommentarer

En sak var jag orolig över när jag flyttade till America och det var hälsan och min kropp. Jag hade ju hört så mycket om hur dålig mat de har här och hur mycket man lägger på sig. Det var bland det första min värdpappa sa när jag kom "Alla au pairer går upp i vikt här" . När han sa det fick jag mig nåt ryck och tänkte fan heller. Jag är ju som sagt väldigt liten, jag är bara 154 cm (5.0) Och väger strax under 50 kilo. Min mardröm för att komma över 50 sträcket. Vilket är helt idiotisk tänkt av mig nu i efterhand. 
Hur som helst, jag tränade till en måtta. Jag började gå till gymmet när Jessica hade träning och jag sprang med Savannah .. I början. Sen tror jag att jag kom i en mindre fas av depression. Inte att jag mådde dålig eller nåt, men jag hade ingen ork. alls. Jag kunde hellre sitta i bilen och äta snacks medans jag väntade på jessica som hade träning. Jag kom på bortförklarningar. Och var bara allmänt lat. 
 
Nu har jag en rätt bra ämnesomsättning och gick aldrig upp i vikt ritkigt men jag mådde inte heller bra. Det var när jag kom över 50 sträcket som jag reagerade. Och när jag träffade Brian. Men istället för att börja gå till gymmet så började jag endast tänka på vad jag åt. Vilket funkar, till en viss del. Men man måste för guds skull röra på sig. 
Detta på gick tills jag flyttade hit. Då tyckte jag att jag var så vältränad och nyttig även om jag bara försökte äta nogelunda bättre (blev fortfarande mycket skit) 
 
När jag kom hit reagerade jag först på att Brody ÄLSKADE grönsaker och frukt. Här var det inte "ingen efterätt om du inte äter upp grönsakerna" Här är det snarare tvärtom "Ingen efterrätt om du inte äter lite av pastan/köttet" .  
Det tog jag som sagt efter. När jag äter mat här , ensam eller med familjen, så är det så mycket nyttigare. Jenny HATAR pizzor som är alldeles flottiga (ex salami pizzor) och hon beställer alltid en vegetarisk pizza. Vilket jag reagerade på första gången vi skulle äta det. Men nu kan jag lätt säga att det är min favorit pizza. Jag kan inte tänka mig en flottig pizza nu.
Det har även påverkat mig när jag går ut och äter. Självklart beställer jag helst en pasta carbonara , men jag har verkligen blivit noga med vad jag stoppar i kroppen. Vilket jag ser resultat på.
 
Att gå till gymmet 5 dagar i veckan och motionera 7 så mår man helt plötsligt bättre! Jag fullkompligt HATAR när folk säger "åh vad jag är tjock, jag måste banta" NEJ NEJ NEJ, varför ska man svälta sig ? Hur många kan ärlig säga "Jag mår så mycket bättre efter jag bara druckit dessa soppar i fyra veckor"
Ut för fan, rör er, ät sallader, ät exakt vad ni äter fast med bättre ingridienser . Släng  ut allt ni vet är dåligt för er. Iaf tills ni har självkontroll. Då kan man ju lagra på sig ett "gott skåp" som man äter från lite ibland. Man måste ju fortfande leva. 
 
När det kommer till träning. Allt du gör som innebär att röra sig är träning. Ta en lång promenad 4 gånger i veckan. Tävla med din partner i blankan. Dansa (vilket har vart min grej)  Gå till gymmet, kolla upp vilka klasser som finns  (yoga, zumba, crossfit) städa som en tok! vad som helst. Hitta din egen motivation. Det finns inget som hindrar dig.
 
De bortförklarningar jag hört mest:
 
"det är för dyrt" - oftast är det ju då ett gymkort som är för dyrt. Och jag håller med, helvete vilka priser dom har i Sverige. Men sen får man ju tänka lite , under hösten /vintern, vad lägger man pengar på då? Jo , godis och snacks. För vem vill ut på promenad osv i regnet ? om man tänker lite snabbt i matte, man kanske köper godis och chips för cirka 30-40 kr varje fredag (typ) det är cirka 150 kr / månad, ( vilket ett gymkort kostar på vissa ställen) och det är nästan 2000 per år. På nåt man njuter sån liten stund av. Kör på ett gymkort istället.
 
"jag är hungrig" - klockan 10 på kvällen och gör en macka med mayo och ägg. skippa det och ät frukt. Frukt är så otroligt underskattat. färsk annanas är bland det godaste som finns. Ett vanligt äpple håller man gång på väldigt länge. Och om man har det där enorma godis suget, ät lite mörk choklad, betydligt bättre än mjölkchoklad eller smågodis. 
 
"det regnar" - nästan en skrattretande bortförklarning som var min favorit förut haha . Om det regnar och man inte vill springa/promenera i regnet så kan man enkelt göra situps, armhävningar, plankan osv hemma. det är så enkelt. Man behöver bara lite plats. 
 
"jag är trött" - också en favorit från min sida. Men otroligt dålig ursäkt. Träning gör att du mår bättre i kroppen och du blir piggare . Om du tränar på morgonen blir du snabbt mycket piggare på ditt jobb. Och om du tränar på kvällen så hittar kroppen lättare ett lugn då alla "myror" är borta. 
 
Alltså, Jag vill inte stampa på några tår nu. Men kom igen, ut och rör er! Livet är såå kort. Jag har verkligen märkt att jag mår så mycket bättre sen jag började träna "på riktigt" för mig är gym timmen på kvällen dagens höjdpunkt. Dels för jag träffar vänner och dels för att det får en att må så bra efteråt. Jag har märkt att jag inte kan somna om jag inte tränat på dagen. 
Igår var jag så sjukt trött, tror jag sov dålig. Men för det så drog jag ut på en springtur med familjen . Jenny är som sagt en väldigt aktiv person och hon har sprungit hela sitt liv. Jag som går / springer försökte hänga med i hennes tempo hela vägen och jag var alldeles svett när jag kom hem. Det visar att jag fortfarande har en lång väg att gå. 
 
Just nu ser jag min träning som en motivation för andra. Jag vill att andra ska må så bra som jag gör just nu. Jag trivs med min kropp och jag har aldrig vart piggare. Så för guds skull, tänk på dig själv. Efter ni läst detta inlägg, istället för att gå till skåpet för att ta den där choklad biten ni tänk på hela dagen, ta en spring tur. Eller ät frukt, gör nåt. Se till att er kropp orkar bära er till ni är 90 år! =)
 
 
 
april
 
Juni
 
 
Hikes är en bra träning där man ser mycket vackert! här i Tahoe!
 
och en gym kompis. Då pressar man varandra. Emma slog mig i plankan första veckan ihop, vilket gjorde mig frustrerad och jag slog henne sist! =) Det bästa är att vi peppar på varandra! 
 
lycka till nu, vill ni nåt , så finns jag på gymmet! =)

San Francisco Zoo!

Isabelle Andersson / 27 Juni, 2014 - 06:32 / My second au pair year
0 kommentarer

Fyy vad jag var trött imorse. Brody ville upp vid halv 8 så jag gjorde ordning frukost till oss och sedan tog han och jag en rätt lång promenad med Takoda. Lekte lite i huset och när Jenny kom hem så åkte vi alla 3 till San Francisco Zoo. Var egentligen ledig men ville så gärna dit. Gillar verkligen zoo:n. Fast jag blev besviken på detta, de flesta djuren var själva eller hade sånt liten inhägnad.. En tiger gick till och med och skrek för sig själv. 
 
Jag gillar verkligen att gå på zoo:n och se alla djuren. Men jag tycker man ska göra Zoo:et mer anpassad efter djuret istället för människans nöje. Typ att bygga stora jäkla ställen för dom. Så att man som människa kanske har otur att inte se nåt djur. Men det är väl därför vi har Zoo? för att djuren ska få en bättre framtid? Det här stället gav mig intrycket på att djuren skulle ha en bättre framtid i sitt ursprungliga hem..
 
Giraffer
Gorilla!
Gorilla med bebis!
Den lilla var sååå söt
 
aaapooor
stackars tiger.. hen var helt deprimerad :/
 
Flodhäst! faaan vad stora dom är!
myrslock!
 
Pingviner!
 
Norshärning.. 
 
Isbjörn utan is :( (eller vatten att simma i....)
 
ledsen björn. 
 
trötta björnar..
 
pumbaaaa
 
Kängeru
 
 
Dog av dessa , såå söta!
 
zup ? 
 
 
 

Hikes!

Isabelle Andersson / 25 Juni, 2014 - 21:06 / My second au pair year
0 kommentarer

Jag och Emma har börjat en klass från Collage Marin där vi vandrar. Vi måste ju som sagt gå i skola för att kunna stanna här då vi har studievisa. Så jag och Emma skriv in oss på vandrings klass. Så igår hade vi vår första. Och det var helt okej. Mitt knä börjar äntligen bli bra. Men det kändes fortfarande lite grann. 
 
 
På G till biblioteket tidigare igår med Brody.
 
 
Jag och Emma på G till vandringen!
 
 
Vandring!
 
Selfie!
 
 
utsikt! 
 
Vandring!
 
Emma! 
 
 
Rådjur!
 
 
 
 
Nu pratar jag med Rasmus, Robin & Marcus i Skype. Gillar verkligen våra skype dejtar som vi har ibland. 
 

Tahoe!

Isabelle Andersson / 24 Juni, 2014 - 20:49 / My second au pair year
0 kommentarer

 Tahoe var som vanligt. Lite Hike, hoppa på studsmattan och bara ta det lungt. Här är lite mobilbilder!
 
Dom hade en kontrollerad brand på sidan av vägen när vi åkte upp.. Såg inte såå kontrollerad ut dock. 
 
Efter jag tog den här bilden så trampade jag snett när jag började springa. Vilket har resulterat till ...
 
 
...Detta de senaste dagarna... 
 
 
Det blev mycket minigolf!
 
och vandringar!
 
Tahoe är verkligen fint. Är lite som Sälen i Sverige. 
 
 
 
Nu ska jag borsta tänderna och packa lite för vandringen jag gör ikv. hörs sen! =)
 

Good day!

Isabelle Andersson / 24 Juni, 2014 - 07:20 / My second au pair year
0 kommentarer

Vilken bra dag jag haft! (jag ska visa lite bilder och berätta om Tahoe sen) 
 
Jag vaknade vid 8 av en natt med otrolig skön sömn. Jag drog mig till 9 och hoppade in i duschen och gjorde en snabb frukost. Åkte sedan för att göra mitt körkorts test, som jag klarade  =) Så nu har jag ett Cali körkort. coolt! Efter det åkte jag och köpte en välförtjänad kaffe på starbucks. Kommer knappt ihåg senast jag gjorde det. Jag åkte hem och skypade med Mamma ett tag och sedan åkte jag till affären för att köpa på saker till kanelbullar som jag tänkte göra. Jag stannade även till vid gymmet för att prata lite med Jon. Kom hem och började med bullarna, Vilket inte var det enklaste att göra ensam haha. Men dom vart bra. Och så fick jag skypa lite med tess under tiden =)
 
Efter bullarna var klara så åt jag pizza med familjen och hängde med dom i solen lite grann. Runt halv 8 kom Sofie och hämtade upp mig och vi åkte till gymmet. Jag skadade knät i Tahoe , så jag kan inte riktigt gå all in. Men jag körde arm istället. Och jag hade faktist ett riktigt bra pass. Jag gillar verkligen att alla är så pass softa på gymmet. Mestadels så pratar och skrattar vi. Men vi får en hel del gjort oxå. När vi började med situps och grejer så kom Jon och ville visa oss crossfit stället. Han ville se om vi kunde klättra upp för repet som hänger från taket. Mitt första försök failade, och mitt andra så kom jag halvvägs innan jag började garva. Vi gick tillbaka in och då kom Peter och pratade med oss, han är en PT så jag berättade att jag inte riktigt visste vart jag skulle sätta fötterna. Så han gick ut med oss igen och skulle visa, men han fick inte kläm på det. Så medans han och Sofie diskuterade om hur de skulle göra så lyckades jag klättra hela vägen till toppen! Jag var så otroligt stolt över mig själv! Jag trodde jag aldrig skulle klara av det. Snacka om att mina armar börjar bli starka! =) Nu är jag återigen taggad för att komma till gymmet igen! 
 
Snacka om att det  hjälper att ha kompisar på gymmet =)
 
Nu kom jag nyss hem så tänkte ta det lungt resten av kvällen. Planerna var att jag skulle träffa Emma och hennes finska familj ikv, men träningen gick över tiden haha.
 
fick mitt efterlängtade paket från H&M. Lite som julafton =)
 
Ska göra en hiking klass imorgon och jag måste skriva på att jag vet om riskerna, Var lite läskigt att de står döden .. haha. 
 
Så här ser det ut på gymmet, Alla killarna framför tvn .. haha!
 
Jag och Jon på gymmet när jag hälsade på honom!
 
Bullbak! =)
 
Jag förstår inte hur jag fick dom så stora.. haha!
 
Häng i solen!
 
Gjorde en fläta och tog en bild.. haha så random
 
 

Weekend!

Isabelle Andersson / 18 Juni, 2014 - 06:37 / My second au pair year
0 kommentarer

Som vanligt blir jag lite efter med bloggandet.. Men nu ska jag iaf berätta om helgen!
 
I fredags så hade jag Brody på morgonen. Vi käkade frukost och sedan kom hans kompis Felix över med sin lillasyster och barnvakt. Deras barnvakt heter Jessica och jag gillar henne. Så skönt att ha nån att prata med osv när barnen leker med varandra. Plus att Felixs lillasyster Linnea är ju sååå söt.
 
"nightnight" sa linnea och bäddade ner sig..
Alltså jag dör vad den här ungen är söt !:D
Brody är välidgt duktigt när det kommer till att inte stöka till, Men när felix är här går det galet till .. haha, jag hade nåt att göra när de sedan åkte.. Städa!
 
 
 
Efter det så åkte dom hem och jag och Brody lekte tills han och Jenny åkte till mormor. Fick alltså ledig rätt tidigt så jag åkte till gymmet. Emma hämtade sedan upp mig och vi åkte till hennes au pair möte. Vilken skillnad på möten alltså. De är bara 5 tjejer i hennes grupp eftersom deras LCC är ny . Så vi var hemma hos henne (deras LCC) och bara hade det trevligt och åt mat. Hon hade även fest där, så många av hennes vänner var där. Huset hon bodde i har faktist tillhört Ingrid Bergman. Var lite häftigt. 
 
 
Det var så mysigt att sitta på verandan!
Maat! Kändes nästan lite svenskt.
au pair gänget! 
Emmaaaa!
Vi kände oss så missplacerade när vi var här nyktra.. haha!
 
Efter "mötet" så åkte jag och Emma och tog en öl på en bar i San Rafael. Blev inte vildare än så och jag var hemma vid 10. 
På lördagen började jag jobba vid 9. Vi fixade i ordning allt och åkte sedan till stranden. Jenny ville surfa och jag och Brody busade på stranden. Vi åt lunch och hade det mysigt. Sedan åkte vi hem och lekte lite mer innan det var dags för dom att igen åka till mormors hus. Så var ledig rätt tidigt.
Så fint men så kallt ..haha!
leta steeen!
 
Takoda fick för sig att sitta i mitt knä.. Här ser man oxå hur stor han faktist är.. haha!
Nån av dom där ute är Jenny! jag tror det är trejde från vänster!
 
Takoda blev galen! 
 
Jag ringde Emma, som oxå var off och vi åkte till gymmet.
Det finns en kille på gymmet som tydligen tyckt jag vart så söt osv, hans kompis frågade till och med mig ut en dag åt honom. Men han har aldrig vågat prata med mig. Och det här hade på gått i cirka två veckor, att han inte sagt ett ord till mig. Detta har lett oss till att prata med hans vänner (dom som jobbar på gymmet) Eftersom vi undrar vad sjutton som är fel med honom haha. Vi fick till svar, "han är blyg" varje gång. Men liksom kom igen. Det började spåra. Så Emma var helt frustrerad och sa till mig "idag säger vi åt hans kompis att vi ska ut med dom!!" Jag skrattade väl lite nervöst och sa jojo. 
Vi gick in på gymmet som vanligt och Walker(båda killarnas namn är Jon, men han som jobbar där heter Walker i efternamn, Så vi kör på det!) Frågade oss nästan direkt vad vi skulle göra ikv. Och vi båda svarade att vi ville gå ut, Så han sa att han skulle dra med sin kompis (som gillade mig) och gå ut. 
 
Sagt och gjort, vi böt nummer med den här killen och efter gymmet så drog vi hem och fixade oss och drack lite vin. Vi ringde taxi och åkte till San Rafael och mötte upp dom. Och det roligaste att killen , Keller, som han heter i efternamn, inte alls var blyg. Utan babblade på som jag gjorde! haha, Kvällen var otroligt rolig och jag skrattade så jag grät. Jag tror jag och Emma var i säng vid 4 tiden här hemma.
middagsdejt som det vanligtvis ser ut med Emma, She can't live without the phone! ;)
Bus med takoda innan vi gick ut! 
Emma och Walker!
Keller, jag , Emma och Walker!
 
På söndagen så skypade hon innan jag tvingade henne till Cheesecake factory . Jag ville ha kött och salt, så blen shepards pie.  Den är aldrig lika god som min gamla hmom gjorde den.. Men den funkade. 
 
 
Efter det åkte vi till gymmet för att hälsa på killarna. Vi var nog där i 2 timmar och bara pratade. Sen var jag tvungen att ta en lång promenad med Takoda innan Brody kom hem med sin kusin. Jag satte upp vatten kanan för dom så dom hade nåt kul att göra men det tröttnade dom på rätt fort . Men det var inte så svårt att underhålla dom och redan vid 6 så åkte alla dom till mormors hus igen. Så jag fick huset för mig själv igen. Denna gång orkade jag inte ha nån över. Så jag lagade god mat till mig själv och la mig tidigt. 
 
 
På måndagen så mötte jag upp Jenny och Brody för att veta vart lägret var som Brody ska gå på. 
 Jag var hemma redan vid halv 10 och då tog jag en tupplur. Jag tror jag var i behov av sömn. Brody var hemma igen vid 4, och då lekte vi lite , jag gjorde middag och sedan duschade honom och började lägga honom. Jenny kom hem när jag läste bok för honom så hon tog över och jag åkte och hämtade Sofie och sedan åkte vi till gymmet, igen.. haha! Så nu är vi alltså tre som gymmar tillsammans. Och eftersom vi typ känner killarna på gymmet så blir den timmen av dagen lite av höjdpunkten. Vi hade nästan lite fest då när vi gymmade och hade skön musik. haha! Jag trivs verkligen med att ha nåt att göra varje dag.
 
(inga bilder från måndagen...)
 
Idag så gick jag upp med Brody. VI åt frukost och började planera för dagen. Vi åkte och mötte upp Jessica, felix och Linnea och lekte med dom vid en park i några timmar. Sedan åkte jag och Brody till mormors hus innan vi åkte med dom till stranden där vi mötte upp Jenny. Vi var där en stund innan vi åkte hem och jag tog Takoda på en lite längre promenad. Sedan gjorde jag och Brody lite pyssel till hans mormor och sen åkte dom på middag och jag åkte och gymma. 
Och nu är vi alltså här! =) haha, en enkel uppdatering på vad jag gjort dessa dagar. Och jisses vad lätt man glömmer allt.. Var tvungen att läsa gamla sms om vad jag gjort. Ska nog ha ett litet block i väskan att skriva i när jag inte har tillfälle att blogga, Som t.ex. nu, Jag åker till tahoe imorgon och blir borta till på söndag. Så vi hörs antingen då eller nästa vecka! =)
 
 
 
Världens fulsötaste katt! :D blev helpt lycklig när jag såg den, vad jag saknar att gosa med en katt!
Stranden! 
 
Så ja, vi hörs på söndag eller nästa vecka!
 
och glöm inte , SNART FYLLER JAG ÅR!!!
 

chill day!

Isabelle Andersson / 13 Juni, 2014 - 05:42 / My second au pair year
0 kommentarer

Vilken skön dag jag haft. Efter allt som hänt var det skönt att få en "mig-dag" kändes kanske lite själviskt. Men ni har jag energi att kunna jobba och ta hand om Brody. Jag behövde verkligen 10 timmars sömn. Jenny och Brody sov över hos Jennys mamma igår. Så jag tror det var bra att dom oxå fick ha varandra. Kan inte ens tänka mig hur det känns för dom.. Vilken mardröm och förlora nån så snabbt och oväntat. Det var alltså Jennys pappa som fick en hjärtattack och gick bort i tisdags..
 
Annars var min dag bra idag. Jag sov 10 timmar och åt en god frukost. Jag lyckades även bränna nästan 200 dollar på nätet.. Men som sagt, det var saker jag behövde. 
Efter så hämtade Emma mig och vi stack till gymmet. Jag körde mestadels armar och lite ben. Det är så skönt att man börjar se resultat. Jag måste bara köpa på mig ett bra pulver som jag kan ta när jag tränar. Jag känner att de börjar bli dags för de. Är ju ändå på gymmet 5 dagar i veckan. 
 
Nu ska jag kolla film och sedan sova. Jag har Brody imorgon bitti och vi ska nog försöka med en playdate med Svenska mamma Marie. Det tror jag blir bra för grabbarna. Ochja, jag ska försöka skärpa mig! 
 
 
När jag kom hem sedan visade Jenny mig en trevlig överaskning i trädgården. MAH GAAD!
 
/Kommer aldrig mer att gå barfota!
 

San Francisco!

Isabelle Andersson / 13 Juni, 2014 - 01:08 / My second au pair year
0 kommentarer

Dagen efter festen (inlägget under) så åkte jag och Emma in till San fran! Det var dags för min försa riktiga dag i stan =)
 
Så här kommer lite bilder från de!
Det var någon slags indiskt protest i stan.. aldrig sett så många indier ! haha
 
Dom var överallt! Var lite jobbigt när vi skulle försöka gå över gatan.. haha
Bakis lunch med världens godaste milkshake! 
Man kan se att jag är bakis. Men kolla in mina armar! börjar äntligen se lite förbättring! :)
 
San Fran!
Längtar tills jag kan ta med mig mamma på en sån här! :D
En otroligt vacker stad!
Selife med finnarna! 
 
Gator upp och ner.. 
San fran <3
China town
Havet
killen utan tröja var sååå snygg! Tvingade tjejerna att stanna och kolla :D haha
massa sjölejon!
Choklad affär. Tjejerna vart nöjda! 
Precis!
På G hemåt. Sov i stort sett hela vägen .. haha!
Och så åkte vi och Tanja stod i kön bredvid oss och hade party i bilen! haha
 
 
Och så en annan grej, Jag har tolv, TOLV blåmärken på mina ben. som inte vill försvinna, alltså va?! varför ? 
Stor som ett as och har vart där i cirka 2 veckor nu.. 
det stora ser ni och sedan ett på  knät och under knät (och nej Karina, det är inte för mina högklackar .haha)
 
 
och en på handen. Och så har jag massa på andra benet som jag glömde ta kort på. Men förstår verkligen inte varför jag har så mycket..
 
 
NU har jag städat mitt rum helt och hållet ! skönt! Ska göra lite lunch/middag nu snart och sedan till gymmet igen! Så taggad! även om jag går varje dag.. haha!
Har även online shoppat idag. för nästan 200 dollar.. haha, men får skylla på att det är saker jag faktist behöver. (lovar) 
 
 
 

Happy Birthday Emelie!

Isabelle Andersson / 12 Juni, 2014 - 23:27 / My second au pair year
0 kommentarer

Nu, igen har jag missat att uppdatera ... Jag blir bara så lat. Efter en heldag med gym och andra saker så orkar jag bara inte sätta mig och skriva. Jag kollar hellre på film och sedan sover.. haha! Men idag har jag en ledig dag. så no backing down. haha
 
 
Så vi kör på några inlägg. Börjar med Lördagen! Det var kalas för Brody och fest för mig. Vi åkte först till parken i närheten av oss för att möta ledarna som ska hålla i lägret brody ska gå på några dagar i veckan. Jag blev helt tagen av de unga ledarna. De enda de såg var barnen, och gav verkligen 100 % för att se, höra och leka med dom. Jag blev otroligt impad så tror det kommer bli så bra för Bman. 
 
Efter det åkte vi på kalas. Hans klasskompis hade födelsedagskalas med "brave" som tema. Vi stannade där i cirka 2 timmar och även Marie var där. Felix mamma som också är svensk. Så jag fick småchatta med henne lite =)
 
Vi åkte hem vid 1 tiden och sedan var jag ledig. 
 
Vi åkte hem vid 1 tiden och sedan var jag ledig. Då åkte jag till Cheesecake faktory där tanja och Emma var. Vi gick runt och shoppade lite vid köpcentrumet där. 
seeelfie!
Emmsi. 
Vi testade Jessica simpson brillor som kostade 100 dollar var.. haha sjukt!
 
 
Sedan åkte jag hem, hoppade in i duschen och började fixa mig för kvällen. Jennys föräldrar kom förbi så pratade med dom samtidigt (olykligtvis så gick Jennys pappa bort i förrgår. så det var mitt sista möte med honom. sjukt hur fort det går. Han var helt okej, glad och pratade på som vanligt och nu är han borta.. vila i frid Don. Jag träffade dig bara några få gånger, men du var en bra man. )
 
Malin hämtade upp mig vid 7 och vi åkte till Emelie för att grilla och förfesta. Jag har aldrig blev det såklart oxå. Det där spelet alltså. Och sedan åkte vi ut till stan för att gå ut. Stället var verkligen packat. Men det var helt okej. VI var hemma vid 3 tiden igen. 
Goadaste cidern1
 
Gänget! :) Martin, Emma, Malin, Linnea, Sandra, Lina, My och Emelie. Alla Svenska. haha!
 
Linnea , Malin och Lina. 
 
 
 
 
Lina , Emelie och Sandra. 
Lina, Emelie och Sandra. 
 
 
Ett försök till att ta en selfie med Malin, Aaron och Peter.. haha!
Dog när jag såg den här bilden. Hej hej, svenska 14 åriga tjejer! hahaa!
Och jag vet inte varför. Men vi fick gå bakvägen in till baren. Jag förstår fortfarande inte varför. haha!
 

404 days in America!

Isabelle Andersson / 07 Juni, 2014 - 05:13 / My second au pair year
0 kommentarer

Sjukt att jag över 400 dagar nu.. Förstår inte riktigt hur fort tiden gått.
 
I Onsdags så bokade jag och Tanja äntligen Las Vegas resan!! Den 16 Juli åker vi dit några dagar. Såå taggad! 
 
Efter det så jobbade jag tills Brody gick och la sig . Då åkte jag och Emma till gymmet igen. Den här gången var vi i stort sett ensamma vilket var skönt. Slippa att trängas med andra osv. Dock älskar jag verkligen det gymmet vi går till. Helt underbart. Vi hoppade även i Bastun en sväng!
 
Igår morse åkte jag och Emma och gjorde våra studentkort så vi får rabatt och grejer. Efter det jobbade jag igen. Brody har vart rätt hängig dessa dagar så vi har mestadels hängt i huset och lekt på gården. 
Självklart blev det gymmet efter det också.. haha!
 
Inatt sov jag såå dåligt. jobbade en timme i morse oxå. Så när Jenny och Brody åkte iväg hoppade jag i sängen igen och sov två timmar. Vilket var så välbehövligt. Hade inte klarat dagen utan det . Så nu har jag jobbat hela dagen. Har gått sjukt fort idag. Tror det är för att jag hållt mig sysselsatt hela dagen. Brody gick och la sig för cirka 40 min sen. Så jag sitter här och tar det lite lugnt. Tror jag lägger mig tidigt ikväll. 

Imorgon är det halv dag och sedan fira Emelie som fyllde 20 igår! 
 
Och Grattis Sverige på nationaldagen! Stolt svensk idag i soliga Cali! 
 
(Måste bli bättre med bilder.. Har vart så instängt nu när Brody vart dålig..)
 

work weekend.

Isabelle Andersson / 03 Juni, 2014 - 20:56 / My second au pair year
0 kommentarer

Vilka sköna dagar jag haft. Och helg oxå. Jag jobbade hela helgen. På Lördagen så åkte jag och Brody till discovery museumet och träffade Marie, Felix och Linnea. Vi var där en stund innan vi åkte hem och byggde ihop en pool som Brody lekte i ett tag. Vi 5 kom hans mormor och hämtade honom. Han skulle spendera natten där så jag fick lite fritid. (Jenny var bortrest) Så Finska Emma kom hit. Vi grillade och åt världens godaste mat. Och sedan körde vi en Twilight marathon. Lyckades bra se två innan vi slockande .. haha! På söndagen skjutsade jag hem henne och sedan kom Brody hit igen. Vi hängde mestadels i huset. Han kände sig lite hängig. Jag var off sen efter han gått och lagt sig. Svenska Emma skickade sms och undrade om jag ville med henne till Aaron med henne och Peter. Jag var som sagt ledig på måndagen så jag gled med dom. Vi drack öl och spelade jag har aldrig. Skrattade så jag grät. Var hemma vid halv 4 sen haha. På måndagen var jag seg. Jag sov så länge jag kunde och sedan pluggade jag för körkortet. vid 3 mötte jag upp Svenska emma för en kaffe på starbucks och lite koll i affärer. Sedan skjutsade hon mig till gymmet där jag träffade Finska Emma. Jag hade ett halv segt pass. Jag gillar inte riktigt att jobba med maskinerna där . Jag är mer för situps och grejer tror jag. Jag klarade även av plankan i två minuter! Jag var så impad på mig själv. För några veckor sen kunde jag knappt göra det en minut. Jag verkligen känner hur min kropp blir starkare! helt underbart. Vilken motivation det är. Nu längtar jag till ikv då jag kan dra till gymmet igen. Vi åkte sedan och kollade på  Maleficent på bio. Den var helt okej , tyckte Angelica Jolie gjorde ett otroligt bra jobb i den filmen. 
 
Efter det så mötte jag upp svenska emma och emelie och vi åkte till Aaron igen. Nu var även peters brorsa där och Lina kom förbi med sin syster så vi var lite fler. Jag skulle som sagt ta körkort idag så jag drog redan vid 12. 
 
Idag vaknade jag vid 8, drog mig till halv 9 innan jag skyndade mig iväg till körkorts stället för att göra teorin. Jag hade det ju jävligt kämpigt med det när jag skulle ta det i Sverige. Så jag var såå nervös. Alla tjejer här säger att det är så enkelt, men jag tror jag var osäker pga hur svårt jag hade det i Sverige. MEN, JAG KLARADE DET! Woho.. Nu är det bara körtestet kvar. Sen har jag ett Cali test :) 
Och ja.. det var enkelt.. det var 29 frågor som man fick på papper och så fick man kryssa i det rätta alternativet. Jag tror jag hade några fel, men jag klarade det =) . Dock fick man sitta i typ vänterummet och göra det. Så inte riktigt nån lugn och ro att göra det haha
 
Nu ska jag ta det lite lugnt tänkte jag. Jag börjar jobba vid 3 och jobbar till 7, sen blir det gymmet! så taggad på det faktist! Tror även vi ska hoppa in i bastun en stund oxå.
Och imorgon bokar jag och Tanja vår vegas resa. woho! 
 
Busungen på museumet. 
happy happy!
 
Movie night!
Så jeeekla gooott!
"so, now I feel safe" haha Emma efter vi sett första twilight filmer.. liksom, I wont bite lol!
Rätt häftigt hur molnen kommer över bergen här. 
Nästan som en stor våg. 
Mr. Brocoli hade födelsedag. 
Och vi bygge kul torn! 
En efterlängtad öl efter en hel jobb helg. 
Blev ju otroligt impad när jag såg att Aaron hade det här. Nästan att jag bara ville spela ..haha!
Och en bild från igår . 
 
 
 
RSS 2.0