Framme i NY!

Nu är jag framme på skolan! Resan har gått jätte bra! Sjukt glad över att Emma och Louise reste samtidigt! De värsta med hela resan var bussen från flygplatsen till skolan. Han som körde trodde nog han var en bil tjuv. Oh My.

Framme i skolan vid 2 inatt (ny tid, kl vad 7 på morgonen svensk tid) då fick jag lov att väcka min rumskompis när jag kom in. Efter lite snack på engelska fick vi reda på att vi båda var svenska! Haha!

Nu ska jag snart äta frukost för är dö hungrig! Hörs sen :)

Hejdå Middag!

 
 
Haft en helt UNDERBAR Söndag! att inte alla söndagar kan vara så här! Middagen var perfekt. vi skrattade och hade det så trevligt. Har även sagt hejdå till Rasmus, Emma och Tess. och fortfarande inga tårar! :) Tänk vad jag har oroat mig för jag trodde verkligen den här dagen skulle bli 1000 gånger jobbigare! Jag har bara vart glad. Tänk, Imorgon vid den här tiden är jag i NY. Hur sjukt ?! fattar inte de riktigt själv. 
 
Nu ska jag ta och lägga mig så jag hinner sova lite. har en trött tös i knät. Tror hon förstår att jag ska försvinna, för hon har vart väldigt fjantig mot mig. Älskade hund! 
 
Sov så gott! ska försöka med något inlägg imorgon, annars hörs vi på skolan där wifi finns :)
 
Pussgodnatt½