Äntligen! =)

Åh vad jag är taggad! inte bara jag, ungarna med! Ikväll kommer en av mina finaste bästa vänner! :D Är så sjukt glad alltså! 
 
Therese (eller Tess som hon blir kallad här , svårt att säga Therese för amerikaner ;) ) har vart en nära vän till mig sen vi började hägstadiet! En sak vi alltid säger är "trodde ALDRIG vi skulle bli så bra vänner som vi faktist är" . haha, för att kortfatta historien om det så var de så att det var jag, Inari och Tess som hängde. Mestadels för att vi båda var Inaris nära vän. Så då blev det helt enkelt vi 3. När Inari sen flyttade till Finland var vi säkra på att Tess och jag oxå skulle gå åt olika håll. Men tydligen hade vi mer gemensamt än vi trodde, och Inaris flytt gjorde så att vi kom närmare. Självklart saknar jag Inari, och önskar hon inte skulle ha flyttat. Men eftersom det var ett faktum, så var det kul att det hade nåt bra i sig oxå! 
 
Idag är jag och tess väldigt bra vänner. Det kan ta upp till ett år i mellanåt innan vi ses igen. Men då är det samma gamla Issa och Tess i farten igen , och vi babblar på om både det ena och andra. Eftersom vi båda velat se världen, men på olika sätt så har det blivit att vi levt på olika sidor av världen de senaste 3 åren. 
 
MEN NU, Nu äntligen kommer hon hit!! sjukt vad happy jag är alltså! :D och ungarna längtar så oxå. Christian sa igår att det blir ju som att ha två au pairer, en till honom , och en till Jessica, och han ville ha tess såklart.. haha. kommer vara så ointressant dessa dagar! haha! 
 
Men bloggen blir nog lidande iaf, vi hörs med bildbomber om några dagar! :D 
Ha det så bra, och ta hand om er! =)
 
 
 
 
 
 

Atlanta - del 1!

Var som sagt i Atlanta förra helgen med min värfamilj för att kolla på Football. Jag var väldigt taggad eftersom de enda football spelen jag sett har vart på tv och när JC spelat. Så skulle bli så otroligt kul att se det på riktigt :D
 
Resan började på fredagen när vi hämtade upp ungarna från skolan och sedan åkte de 4 timmarna.. jag åt ju som sagt medicin så jag var typ åksjuk hela bilresan. När vi kom fram till atlanta så är det alltid så sjukt mycket trafik, så vart lite mer illamående då. att komma till hotellet sen var guld! 
 
Vi startade fredagen med en mysig middag på ett ställe nära hotellet. Och sedan tog jag ett varmt skönt bad. Gud vad jag saknar att ha badkar. det kommer lätt vara bland mina första krav när jag får en egen lya igen. 
Sedan somnade vi rätt fort. Var upp tidigt på lördagen som gällde.
 
 
 
Några bilder från middagen (klicka på dom för att göra dom större)
 
På lördagen var det tidigt upp, vi käkade frukost vid hotellet och begav oss sedan till helgens första game. Som var en Collage game. På Chris gamla skola. Förstår inte hur det kan vara så stort för collage football här. Går på TV och allt. verkligen stort.
 
Hur som helst, vi var där vid 10 tiden . Och då samlades man vid ett ställe utanför arenan för att ladda inför matchen. Jessica gjorde cheer och grabbarna spelade football. 
 
 Innan matchen roade vi oss med lite olika saker. Jessica blev även polare med en clown och fick ansiktsmålning!
 
bilder från självaste Georgia tech matchen! 
 
Nästa del kommer när jag har tid =)