Bättre dag!

Isabelle Andersson / 20 Augusti, 2015 - 21:24 / My second au pair year
0 kommentarer

Efter mitt otroligt deprimerande inlägg jag skrev sist så fick jag några riktigt bra nyheter. Inte världens största, men gjorde hela min dag. Nämligen det här: 

 
Snacka om att jag blev glad! Jag som verkligen behöver en och nu har jag gjort en egen design! Kommer bli så fin! 
Vart så chockad att jag vann! Men otroligt glad! 

Så idag har jag vart på bra humör hela dagen. Jobbet flöt på bra och vi slutade vid 1. bara tidiga dagar nu för tiden tyvärr. Skönt att ta vara på solen , men vill ha mer pengar haha.

Eftwr jobbet åkte jag hem och åt lunch. Sedan cyklade jag ner till pappa och Karina men dom var inte hemma så cyklade hem igen. Tog en promenad till affären och köpte grejer för en kladdkaka som jag var galet sugen på😋 sedan ringde pappa och sa att dom var hemma så tog en Springtur till dom, fick för mig att springa runt sjön så gjorde det 💪🏼 sedan satt jag och tog igen lite tid med Karina innan hon drog med mig på 75 min yoga. Och nu är jag hemma. 
Så idag har jag vart aktiv, cyklat till och från jobbet, cyklat fram och tillbaka till pappa och Karina, promenerat till affären fram och tillbaka, sprang 7 km, yoga i 75 min och så promenad hem. Och då är inte mitt jobb ett sitta stilla jobb. Så vart aktiv sen 7 imorse. Förtjänar helg så himla mycket alltså! Ska bara götta mig och ha det bra! 

Är så vackert runt sjön! 

Och så här ser min nya kalender ut! Jag valde ett citat från en gammal tjejfilm haha, men det tilltalar mig så himla mycket! Speciellt när det var så många som inte trodde jag skulle klara av att vara i USA ett år (haha var där två år sukkasss) bild nr 1 är när jag står vid strandkanten vid tybee och kollar på delfiner som leker. Då jag var helt ny i ett främmande land. Bild två är på fontänen i Savannah. Min absoluta favorit plats. Och bild 3 visar så tydligt hur jag var mitt andra år. Mer självsäker, glad att utforska USA och kroppen har aldrig mått så bra! 

Ska visa kalendern sen när den kommer! Tror den blir super ✌🏼️😁


Jag saknar det jag hade!

Isabelle Andersson / 19 Augusti, 2015 - 20:02 / My life
0 kommentarer

Jag är lite halvt ledsen idag. Jag har insett att det är aldeles för dyrt för mig att åka till Nya Zeeland och jobba i ett år. Så den planen får helt enkelt försvinna. Jag har inte gett upp planerna med att besöka landet. Men då blir det nog semester om något år. 
 
Jag tror jag vet varför jag är så ivrig att sticka. Det är för att jag inte har nåt här hemma i Sverige jag känner att jag vill stanna vid. Min familj och mina vänner har jag, men dom hade jag även i USA. Och dom har sina liv. Jag är ensam.  i USA var det så många som var i samma sits. Det var jag och mina au pair vänner. Vi alla kände likadant och vi alla stöttade varandra. Här finns det ingen som stöttar mig på det sättet. Folk tror jag ska komma in i allt på en gång och leva lyckligt i Sverige. Men jag saknar USA, och jag saknar alla som stöttat mig under de 2 åren i USA. Det är så svårt att förklara. Jag vill bara skriva av mig typ. Jag vill så himla gärna tillbaka. Men samtidigt vill jag stanna för att alla här som vill ha mig här. Men ändå sitter jag ensam 4 av 7 kvällar. Utan någon att prata med. Nej, jag måste ha något att se fram emot. Jag måste ha en plan som driver mig framåt. Framför allt så vill jag bli kär. Riktigt kär.
 
Fick precis ändra min kategori från "my second year as a au pair" till "my life" och det tog emot så himla mycket. Tänk hur mycket en människa kan ändras på två år. 
 
 

Helgen!

Isabelle Andersson / 16 Augusti, 2015 - 18:58 / My second au pair year
0 kommentarer

Haft en riktigt skön helg. Som gått väldigt fort. I fredags efter jobbet så gick jag hem till pappa och grillade med honom , brorsan och lina. Sedan kom Sara och Emma dit och drack lite vin med mig. Sedan gick vi till Palmas och hängde innan jag och Sara tog sällskap hem. 
På lördagen tog jag en lång välbehövlig sovmorgon. Brorsan ringde vid lunch och undrade om jag kunde ta Rocky medans han och pappa skulle se drag racing. Så jag hämtade upp honom och hade honom halva dagen, så himla mysigt! Tog med han och åkte till mamma och Roger där han busade med simba. Lina kom och hämtade Rocky och jag la mig i poolen resten av dagen. På kvällen skjutsade jag mamma och Roger på fest så jag var hemma hos dom med simba och åt massor av gott.
Skönt med en lugn kväll. 

Idag så har jag hängt med mamma Hela dagen. Och så hängde jag med pappa när han åt pizza. Jag köpte med mig sushi och åt det hemma sen. 
Nu sitter jag och kollar på jurrasic world! Grym film ! 👌🏼


Härlig dag!

Isabelle Andersson / 13 Augusti, 2015 - 21:02 / My second au pair year
0 kommentarer

Igår var min Sista dag på café R50, så idag var jag på kixon. Känns lite småjobbigt att börja vid 7 , men lätt värt det när man är ledig vid typ 14-15. Man hinner med så mycket! 
Så idag efter jobbet hämtade jag pappa och vi åkte för att fira farmor som fyller 73 idag! Hon vissade mig en ros som hon fick av mig när hon fyllde 50, alltså var jag endast 1 och en halv månad gammal! Så häftigt! 

Efter det promenerade jag och pappa hem till honom och satt ute och solade lite innan jag var tvungen att gå upp till masugnen för genomgång för terminen. Ska pluggs upp min matte, så börjar på måndag. Lite halvt taggad men jag ska få det att funka. 

Efter det stannade jag vid pappa igen, tog en öl med honom innan jag gick hem , duschade , diskade och nu sitter jag och kollar på mr and mrs Smith med alla mina ljus tända :)
Verkligen vart sommarväder idag! :D 

Nu måste jag sova, börjar 6:45 imorgon 😴

Myskväll

Isabelle Andersson / 10 Augusti, 2015 - 23:35 / My second au pair year
0 kommentarer

Idag har jag inte fått många knop gjorda. Men det är viktigt att bara vara ibland. Laddad för en jobb veckan nu 👌🏼 fick iaf min lägenhet städad! Alltid något :) 

Jag älskar älskar älskar ljus. Eldar nästan upp 7 värmeljus om dagen. Galet vad jag njuter av ljus. Bästa som finns! 


Hej!

Isabelle Andersson / 09 Augusti, 2015 - 21:19 / My second au pair year
0 kommentarer

Att vara tillbaka i Sverige är ungefär som jag hade väntat mig. Det började otroligt underbart, och sedan vänder det och man blir alldeles deppigt och sen underbart igen . Verkligen en Berg och dalbana. Svåraste är nog att anpassa sig till allt nytt. Även om det är små saker. Men jsg kämpar på. Nu (om en vecka) börjar jag plugga upp min matte matik så måste bli hemma iaf ett år. Känns nästan bra att jsg har en måste. Ett år sen får jag åka igen, det tycker jag låter bra :) 

Annars har sommaren vart väldigt bra! Gått fort som tusan och jag har umgåtts med både nya och gamla vänner! Har vart en riktigt regnig sommar, men tycker jag fått ihop mycket bra minnen från den ändå :) 

RSS 2.0