...

nej usch vad jag är trött på att ställa upp för folk och vara snäll osv. Man får aldrig något tillbaka. så jävla trött på folk. Är jag trevlig och försöker vara social är jag istället bara jobbig och dryg. just nu känner jag att alla kan dra! 
 
FUCK YOU! 
 

Onsdag!

Håller på att bli galen på blogg.se nu alltså.. verkar aldrig vilja funka! funderar på att byta till någe annat .. men vet inte vad. tips ?
 
Hur som, en jobbdag till idag. rätt okej dag faktist. men ska bli väldans skönt med lov sen! haha. har en till dag på skolan imorgon sen är det lov!
 
Har börjat fundera på vad jag ska göra efter USA. lite tidigt påtänkt kanske, men om jag vill plugga (vilket jag känner att jag kommer vilja) så måste jag vara i god tid med att ansöka om skola. Vart vet jag inte än. Uppsala känns som top nu. men Malmö är oxå lockande. tänkte kika runt lite på sidor för att se var jag kan hitta den bästa! och troligtvis blir det mellanstadielärare :) 
 
Igår var jag vid min moster med fanny  och hennes mamma och bror för att kolla och mysa med alla djuren. är ju hur många som helst där nu. hundar , katter, får , lamm, hästar , föl och höns. blir aldrig en lugn stund där. och jag som i stort sett växte upp där lite halvt får bara massa flashbaks! 
Idag jobbade jag som sagt, sedan åkte jag till Fanny så har suttit där och pratat och fikat rätt länge. sen lagade jag mat till familjen och nu sitter jag uppe hos mig! orkar inte riktigt vara där nere just nu . ska istället betala räkningar, slå på en serie och mysa i sängen. Perfekt! 
 
Längtar efter helgen nu!! :)
 
bilder från igår !
 
och eftersom min mobil har strejkat så får ni helgens bilder nu . 
 

Ny vecka!

Vad sur jag blir på min iphone ibland. har försökt hela helgen att lägga upp ett inlägg + bilder. men självklart, funkar det inte..trött jag blir! 
 
Hur som , Helgen har vart riktigt bra! i fredags drog jag till Robin och hängde med han rasmus och Max, meningen var att vi skulle ut på strömpis. men vi träffade ett gäng tjejer som vi hängde med och käka med. dock var dom bara 17, och jag var as taggad på strömpis. så jag tvingande med mig Robin dit. Tråkigt dock att det var mest yngre människor. känner mig gammal! haha! Efter strömpis fick jag äntligen min efterlängtade kebabtallrik! ALDRIG vart så jävla gott! 
 
På lördagen sen så åkte jag hem vid 12. käkade pizza med familjen här och sedan dog jag lite på soffan. senare på kvällen åkte jag in till Joanna för en myskväll, men jo tjena, blev några glas capten morgan och sedan var man på G igen! drog till henke där det var bra jävla mycket folk alltså! sjukt kul, tror jag gick hem vid 5. 
 
Igår så var jag död på pappas soffa hela dagen.haha! måste verkligen försöka bli lite piggare på helgerna. på kvällen sedan firade vi Elin som blev 19 i förrgår. så det blev mat och fika. dock kände jag mig bara sliten och längtade efter sängen. Idag är jag därimot mycket piggare! har vart uppe sedan 8! så nu håller jag på att tvättar och städar för fullt. ska även hinna plocka ihop saker som jag funderar på att sälja. 
 
och som vanligt strejkar min mobil. så får inte in bilderna från helgen. Men här får ni iaf en SJUKT rolig video! jag och pappa grät som fan nät vi såg den...
 
 night time.. day time.. night time.. day time!