I don't want to say goodbye..

En liten update på vad jag haft för mig de senaste dagarna. Jag har packat, städat, rensat och packad. och vart vid läkaren. Min mjälte strular. haha, såklart! Alltid ska det vara nåt med mig. Men att det är mjälten skrämde mig lite. Har dock fått medicin så jag kommer klara mig =) 
 
Packningen är för seg. hur sjutton ska jag få ner allt. känner precis som jag kände för ett år sen. Jag vill bara ge upp och stanna var jag är. Även om jag vet att packningen blir klar om jag bara sätter igång igen. (resväskorna är fulla dock.. )
 
I helgen blir det en liten hejdå middag med mina vänner =) Vet inte än hur många vi blir, men några stycken tror jag kunde iaf =) Och imorgon är det baseball som gäller. Var även baseball idag. 
 
Jag har svårt att inse att om en vecka sitter jag i mitt rum i San Fran. En del av mig längtar, jag ser verkligen fram emot ett år där, men ändå så vill jag inte lämna. Jag vill inte åka alls på ett sätt. Jag trivs bra här. Jag vet att jag kommer trivas där med. Men att säga hejdå kommer vara det jobbigaste någonsin, speciellt till barnen och allra mest Brian... 
 
My second family. Forever. Love y'all so much!
 
Saying goodbye to you is probably gonna be the hardest goodbye I ever gonna say.. 
 
 
 

Grattis älskade Linn!

Grattis älskade fina vän på 21 årsdagen! Fy vad jag saknar dig! Hoppas din dag blev helt underbar! Du är verkligen bäst bäst bäst! En vän som du skulle alla ha. Vad jag längtar tills jag får krama om dig! <3
 
 

Clearwater!

Jag har jobbat hela dagen idag och ska även jobba hela dagen imorgon. Så jag är sååå trött. Men tänkte iaf berätta lite om veckan i Clearwater! =)
 
Så alltså för förra lördagen kom Vanessa hit för att hålla mig sällskap då jag jobbade kväll. Hon sov även kvar! :) min första vän här! haha två veckor innan jag flyttar.. Hur som helst. Vi gav oss iväg tidigt på Söndag morgonen för att äta lite frukost innan hon skjutsade mig till Sav (Thank u again Vanessa, sooo sweet of you!!) Där vi mötte upp Brian! Hon åkte sedan hemåt och jag hjälpte Brian att packa bilen , och sedan var vi iväg! =) 6 timmars bilresa dock och jag var åksjuk som en tok. jag vet inte varför. Sen jag var i Orlando kan jag knappt sitta i en bil , efter tonvis med vatten och åksjuktabletter mådde jag bättre =)
Vi stannade för lunch med Brians bror innan vi åkte vidare.  Resten av gänget skulle komma upp senare i veckan. Vi kom fram sent på Söndagen. Brian hade sin farmor där som vi hälsade på innan vi gick till en restaurang. Vi var båda helt slut, han efter att kört 6 timmar och jag efter mina åksjukstabletter. 
 
Måndagen så vaknade jag upp av solen. Det var verkligen helt underbar att vakna och veta att "idag ska jag ligga på stranden hela dagen". Vi gjorde en god frukost med pannkakor, omelett och jordgubbar och sedan packade vi ihop för stranden. Vi blev där hela dagen och stackars Brian brände upp hela benen (told you that you need lotion..) Men jag (som fått pappas "skin") brände mig inte alls! på hela veckan brände jag mig bara på ett ställe. troligtvis för jag inte hade solsskydd där. 
På måndagen blev det middag på Hooters! Min första gång och tjejerna där är snygga.. Verkligen inte ett ställe att ta en tjej på sin första dejt. För oss var det nog jag som stirrade mest, det var ju en basket match som B var djupt inne i. Jag försökte hänga efter. Men jag störde nog honom med mitt prat mer =)
 
På tisdagen var det dåligt väder. Fortfarande väldigt varmt. Men lite halv regning och molning. Så vi åkte till aquariumet som finns på Clearwater Island. Där befinner sig oxå delifnen Winter, som är stjärnan från filmen Dolphin Tale. Och hon hade fatkist ingen svans. De hade en konstgjord som dom kunde sätta på henne, som jag oxå fick hålla i =)
På eftermiddagen åkte vi med hans farföräldrar på middag innan vi åkte hem och spelade kort resten av kvällen . Perfekt regnig dag!
 
Resten av veckan var som vanligt, stranden, havet, laga mat, spela kort, läsa bok och dricka goda drinkar. Hans bror dök upp så småningom. Var meningen att en annan vän skulle komma upp men han behövdes på sitt jobb. Sen kom tjejerna upp. Vi gick ut och åt middag, dansade, sjöng med band (haha) träffade Barney Stinson's tviling och massa mer =) Var verkligen en så rolig vecka! Var så ledsen i bilen hem. 
Men hade även saknat barnen. Så det var lite glädje blandat med sorg. 
 
här är typ de mesta bilderna.. tror jag har några fler på telefonen..
 
 
Här är Winter, delfinen "utan" svans. alltså utan fenan. knepigt..
klappa ´!
Blev och sakna min Hälge när jag såg alla sköldpaddor.
Den här lilla kraken låg på botten och kämpade. en halv arm hade den oxå. Gjorde ont i mitt djurälskar hjärta. (även om det såg lite kul ut)
Det var så otroligt vacker nere i Clearwater..
Winters konstgjorda fena..
 
klappa mer!
 
 
Såhär ser alltså Winter ut,,
och jag tog på Morgan freemans stol. så nu kan man säga att jag tagit på hans rumpa! =)
 
 
 
Min berömda kyckling gryta. den är ju så god så jag vet inte vad!!
Katie och Mary!=)
 
Två suddiga gruppbilder på killen vi sprang på som verkligen såg ut som Barney stinson! SJUKT lika!
Captain morgan pose..
 
Jag och Mary utanför hotellet =)
Så otroligt skönt..
Middag med tjejerna, och jag fullkomligt älskar sista bilen! kolla på Katie! hahahaha!
Vi gick till en takterass för att ta lite bilder =)
 
 
Det var dom bilderna jag fått upp på datorn nu. Jag tror jag har fler i mobilen som kommer senare =)