San Francisco!

Som vanligt är jag efter med bloggandet. Jag tycker helt enkelt inte det är så kul längre. men ska försöka få in en uppdatering då och då. har massor av bilder jag ska lägga upp sedan.
 
Nu har min familj åkt till Hawaii så jag har stället för mig själv. Otroligt skönt. Har även jobbat lite extra för en pappa här i stan. Hans fru (Svenska Marie som jag ofta har playdates med) har åkt till London den här veckan. Så jag hjälper honom att hämta barnen och hänga med dom en stund. Lite extra cash =)
 
Ikväll ska jag åka in till city med emma. Är så taggad. Vi har vår weekend class att göra. Vi måste  som sagt plugga 72 timmar. Så jag och emma skrev upp oss på en weekend kurs som är i San Fran. Vi hade ingen aning om vad den gick ut på, utan vi visste att den gav 40 timmar. Så vi tänkte bata taktiskt. Nu har vi fått reda på att det troligtvis kommer bli en rundtur med buss i SF och alcatraz. Så det verkar som det är en rolig kurs! Jag ser mest framemot att bo på hotell med emma i helgen. Gå ut och bara ha det kul med henne! :) 
 
Ska försöka uppdarera med bilder nästa veckan, nu måste jag packa och fixa ordning innan jag hämtar ungarna vid 2:30.
 
sist jag var på alcatraz!
This weekend is gonna be awesome! 
 
 

Kommentera här: