Isabelle

36 girls!

my au pair year Permalink0
wow, igår fick jag ett mail angående min nya au pair grupp i California. 36 tjejer är det.. helt sjukt. Här är vi knappt 10! Snacka om att det kommer bli skillnad. och jag tror 8 tjejer var från Sverige och cirka 12 bodde nära mig! =) Gud va jag längtar! =) Går verkligen upp och ner det där.. i förrgår så jag till min hmom att jag inte ens ville åka , och idag känner jag bara att jag längtar. 
Sjuktaste är ju att man bygger upp ett liv, som man sedan måste riva ner. Jag menar, just nu är SC/GA mitt liv. Hur ska jag kunna bygga upp ett liv efter detta i Cali? HELT nya människor, ny familj och allt är nytt. Precis som allt här var nytt för ett år sedan. Läskigt hur det kan vara. 
Men jag kan faktist se en framtid i Savannah. ÄLSKAR den staden. Men som sagt, San Fran kanske har nå att erbjuda den med! =) Ska bli otroligt spännande och se vad som händer och sker. Och vart jag faktist "slår till ro" efter mitt andra år som au pair =)
 
 
Lite mobilbilder.. 
kollade lite på en film ute i solen då jag råkade låsa in min väska.. Stackars B fick komma hem från jobbet för att låsa upp åt mig. haha! 
Savannah var glad att se mig efter jag vart borta hela helgen! =)
Plugg i solen.. 
Hade ett snabbt möte med min Lcc på en parkering utanför ett hotell.. haha Klyshigt. 
Häng i lekpark. 
Grabbarna fiskade medans jag och Jessica lyssnade på musik och njöt av solen. Sedan höll hon på med cheer ett tag. 
 
Solnedgång utanför huset igår.. 
 
Till top