Isabelle

Helg

2018 Permalink0
Helgen har bjudit på lite av allt. I fredags kom Marcus hit och hängde med oss. Jag åt sushi och dom åt pizza. Vi kollade på talang och bara slappade. Jag la mig rätt tidigt för skulle skriva omtenta kl 8:15 dagen efter. Så vid 6 var jag upp och åt frukost och fixade mig innan jag tog bilen till skolan. Den här tentan kändes svårare än den första men tyckte ändå att jag hade pluggat på bättre till den här. Så håll tummarna på att jag klarade den ✊🏼 

När jag kom hem åkte jag och Daniel och handlade lite och köpte hem lunch. Jag var så trött efter att ha skrivit tenta i 4 timmar så jag gick och la mig. När jag vaknade sedan hade Daniel städat hela lägenheten! Det var såå fint! Tänk vad glad man blir av det enkla. 

På kvällen sedan kom Marcus och bea hit! Vi spelade spel och drack vin innan vi gick till pitchers där vi mötte upp lite andra vänner. Sjukaste var dock en händelse tidigare på kvällen, jag mötte bea utanför vår port och innan vi går in hör vi världens brak. Vi kollar upp och ser hur det forsar ner snö över porten bredvid oss, och i exakt samma stund kommer det ut en småbarnsfamilj. Grabben, som har 7 veckor gammal (!) fick aaall snö på sig. Det blev sånt hysteriskt kaos. Föräldrarna skrek medans pappan försökte få upp sonen ur snöhögen som bildats på honom , 2 åringen skrickeg och gråter och jsg ringer 112. Allt gick tack o lov bra och pojken skrek till kort efter. Ambulans kom och kollade till honom oxå. Men fy det var så otäckt att se. 

Annars har veckan bestått av plugg och observering på Lily som har kastrerats, vi har velat så lönge om vi vill ha kattungar på henne i framtiden men kom fram till att vi hellre har henne så länge vi kan. 
(null)
Så här låg hon första dagen. Riktigt sur. Men nu ser såret riktigt bra ut! 

(null)
Och såhär såg våran söndag ut. Massa filmer och Mys i soffan! 
Till top