Isabelle

4 månader!

2020 Permalink0
Herregud , min lilla tjej är redan 4 månader? Vad hände ? Hon föddes väl nyss? Det mysiga är ändå väntat på Marinas bebis som kommer de närmaste veckorna.. denna längtan. Kul att vara den som väntar oxå haha ❤️ 

Men hur som helst. Jolie har utvecklats så mycket. Hon pratar heela tiden och har börjat testa sina olika röstlägen. Ibland får hon till en riktigt hög ton haha. Hon har mer kontroll på kroppen och vänder sig från rygg till mage heeeela tiden , till och med i sömnen så hon vaknar och är super ledsen Hah. 

Hon skrattar mer och mer och ler hela tiden. Hon älskar människor och vill gärna vara med och se. Är hon i famnen ska hon kunna se alla och inte ligga ner. 

Sömnen har börjat bli bättre och sämre samtidigt. Hon är lätt att söva nu och till och med daniel kan natta henne. Dock har hon sovit lite sämre och vaknat mer. Så vi tar ofta igen oss på förmiddagen. 

Hon har kunnat börja smaka på lite grejer nu när hon är 4 månader. Men vi skyndar långsamt. Hon har smakat lite katrinplommonpure, slickat på en morot och lite vattenmelon. Hon har även fått ersättning nu så jag kanske kan bli lite mer "fri" vilket funkar bra. 

Överlag växer hon precis som hon ska och är vid senaste BVC besöket 61 cm lång och vägde 5300gram. Min fina långa tjej ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top