Isabelle

3 månader!

Jolie 0-3 månader Permalink0
Tänk att vår lilla tjej redan blivit 3 månader. Hon är så himla självklar i vårt liv samtligt som tiden har gått så fort, hon kom ju typ igår? 
Hon har utvecklats så mycket den senaste tiden och har blivit så stor. Nu har hon vuxit ur storlek 50 helt och har även börjat på storlek 62. Hon kan ha vissa plagg i storlek 56 men mestadels i 62. Har även beställt lite kläder i 68 till henne , könns så stort. 

Nappen har blivit hennes bästis sen en månad tillbaka ungefär. Och nu förstår hon även hur hon ska ha kvar den i munnen när vi bär på henne. Tycker det är så skönt att den fungerar som en tröst för henne, det blir så mycket enklare för daniel ett trösta henne då. 
(null)

Vi ger henne fortfarande minifom då magen är lite knas, och vattenlösliga Ddroppar. Jag gav henne fel droppar i förrgår och gav henne de oljebaserade dropparna vi fick av BVC först, men som hon får såå ont i magen av .. och igår var det skrikfest samtidigt som hon var så trött. Vi försökte med allt för att få henne att somna. Men till slut så somnade hon och sov nästan hela natten. Hon väckte oss vid 8:30 imorse och både jag och Daniel blev chockade. Hon brukar vakna vid 6 för mat, ny blöja och gos och sen somna om , så när hon vaknade vid 8:30 trodde jag klockan var runt 6 men vi hade fått en skön sovmorgon alla 3! 
(null)

(null)

Hon blir bara starkare och starkare nu oxå! Jag kan total glömma att ha henne sovandes på bröstet .. så fort jag lägger henne  där så ska huvudet upp och spana runt .. haha. Sjukt nyfiken är hon oxå, ska hela tiden vara med och se! 
(null)

(null)

(null)

Man börjar verkligen se att hon är en egen liten person med egen vilja mer och mer , envisa busiga  lilla tjejen ❤️
Till top