Isabelle

Goddag!

My life Permalink0
har äntligen fått sova ut lite! efter helgen och allt jag hade planerat att göra igår har jag inte riktigt fått sova ut. kan säga att jag fortfarande känner mig utmattad. men de är nog för att jag inte haft en ledig dag på 7 dagar och ska även jobba idag. även om jag har hela fm och dagen ledigt så känns de inte som jag hinner med allt jag ska göra. idag måste jag tvätta och även laga mat innan jag drar till jobbet vid halv 5. jag måste även oxå åka till arbetsförmedlingen, polisen och fixa klart med min ansökan. jag tror jag håller på att få magsår.
 
Imorgon måste jag ta en ledig dag. kan inte jobba varje dag. då kommer jag bli galen. och efter att jobbat 5 dagar och två nätter, (I RAD!!) så tror jag dom tycker det är okej att jag tar och vilar lite! 

ja så egentligen hinner jag inte blogga, måste hoppa in i duschen sen hämta kläderna i tvättstugan, vika dom och slänga in dom i lådorna, laga mat och sedan, om jag hinner fixa med ansökan. värsta är ju att jag inte hinner besöka gymmet idag. ska försöka lägga mig rikrigt tidigt ikv, så jag kan ta gymet imorgon bitti. men då får jag välja med att sova ut ordentligt eller gå upp tidigt. återstår och se. just nu känner jag mig helt lost i skallen!
 
 
hörs senare gullungar!
 
Puss
Isabelle
Till top