Isabelle

Filmtips!

Issa tipsar, my au pair year Permalink0

Runner Runner

Alltså innan jag berättar om denna film måste jag verkligen säga att Justin Timberlake är så otroligt jävla grym. Jag kommer ihåg när jag var 13 år och jag satt i Marinas rum och verkligen kärade ner mig i honom när jag lyssnade på hans låtar. Jag är nog tillbaka där nu, han är så otroligt talangfull. Jag trodde helt enkelt att han BARA kunde sjunga. Men han är ju en grym skådespelare. Alla filmer han medverkat i är det han som gjort hela filmen. Jag var tvungen att fundera på hur han vart känd från början. Och det var ju genom sång. Med andra ord, Justin Timberlake är snygg, sexig, söt, talangfull, sjunger som en gud och är allmänt GRYM! 
 
Så tillbaka till filmen. Som ni kanske förstår så är Justin Timberlake med i den. och även Ben Affleck. 
Filmen handlar om poker och casinon. typ. Det är lite svårt att förklara vad den handlar om. Men det är alltså en grabb ( Justin) som förlorar pengar genom poker och väljer att åka ner till "bossen" (Ben) för att få tillbaka allt. sedan sker massa tvister. 
Men den var helt klart en av de bästa filmer jag sett. Den var grym. Så den rekomenderar jag verkligen! 
 
★★★★
 
 
 
 
Epic
 
 Och så en barnfilm också =)
Den här filmen var också grym! jag som är galen i allt teckat älskade verkligen den. Så alla med barn, och ni andra som är lika disney galen som jag , se den! :)
 
Den handlar om en pappa som är besatt i att hitta "skogens människor" (små människor som lever i skogen, ungefär som smurfarna). men aldrig riktigt lyckas. Hans dotter kommer ut till skogen för att återigen försöka återuppta sin relation med sin skogs galne far. men något går fel, och hon hamnar med de små människorna i skogen. Där måste hon hjälpa dom från mörkrets ondska för att återigen kunna bli normalstor igen. 
 
★★★★

 
 
//Godnatt
Till top