Isabelle

Filmtips!

filmtips Permalink0
Tänkte tipsa er på lite nya filmer!
 
snow white and the huntsman
 
Så grym film! Den har verkligen allt som jag vill ha i en film. Äventyr, sagor, hjältar, elakingar osv. till och med troll och älvor! verkligen en film där det hela tiden händer nå. Verkligen ingen barnfilm. så kolla inte på den här med barn under .. 13 kanske ? vet inte vilken ålder. men verkligen inte småbarn. den kan vara lite brutal ibland.
 
 
Mirror mirrow
 
En "snällare" version av snow white and the huntsman kan man säga. Den här är väldigt rolig och mysig. väldigt lik sagan. elak styvmamma, utvisad, 7 dvärgar och en snygg prins. Och att det är Julia Roberts som är den onda är helt fantastiskt! hon slår ut allt! så grym skådespelare!
 
 
The Hungers game
 
Gud, kan inte beskriva denna film med ord. så brutal. men så bra. om du är  överkänslig för död i filmer ska du INTE se den här. Det är liksom de filmen går ut på. Men den är som sagt väldigt bra om man vågar säga så. Den är spännande, sorlig och lite romantiskt. man sitter och hoppar själv lite för man kommer in i filmen.
 
 
A thousand Words
 
En otroligt rolig film med den alltid rolige Eddie Murphy som spelar en överspråklig säljare som till slut bara har ett visst antal ord kvar. nämligen så många löv som finns på trädet på bakgården. Varje gång han säger ett ord, faller ett löv. Väldigt rolig och totalt utflippad som vanligt när Eddie är i farten.
 
 
 
det får räcka för den här gången! tipsar om lite fler en annan gång jag har tid! :)
 
Pusskram!
 
 
Till top